DELIA & ANDREEA: Sănătate de trei stele

Fie că sunteți în căutarea unor servicii medicale de recuperare sau pur și simplu doriți un loc potrivit pentru relaxare, Hotelul Ceres este alegerea perfectă.

Situat în centrul stațiunii Băile 1 Mai, acesta pune la dispoziție aparatură modernă pentru efectuarea procedurilor terapeutice. 

Bucurându-se de cele trei stele, Hotelul Ceres dispune de 230 de camere în care eleganța și confortul creează o ambianță în care oaspeții se vor simți mai mult decât răsfățați. Accesul pe bază de cartelă, dar și existența unui balcon în unele camere sunt doar câteva dintre facilitățile oferite. 

Fotogalerie: Delia Avram

Prețurile diferă în funcție de serviciul dorit; de exemplu, o cameră dublă, pensiune completă cu meniu fix, incluzând patru proceduri pe zi pe persoană (necesită un bilet de trimitere de la medicul de familie) costă 2.364 de lei, cazare timp de șapte nopți.

Existența bazei de tratament aduce numeroase beneficii celor care trec pragul hotelului, deoarece, prin tratamentele oferite (ultrasunete, termoterapie, băi terapeutice cu ape minerale termale, băi galvanice, kinetoterapie la sală etc.) se dorește vindecarea unor afecțiuni reumatice, neurologice centrale și periferice, posttraumatice etc. 

De asemenea, Hotelul Ceres vine în ajutorul tratării problemelor aparatului respirator, prin servuii oferite de o salină artificială. Mai mult, în curtea hotelului există o piscină cu apă termală naturală, dar și o piscină interioară.

Într-un decor pregătit special pentru dorințele oaspeților, sala multifuncțională aduce în prim-plan organizarea evenimentelor speciale din viață: nunți, botezuri, mese festive, dar și organizarea conferințelor și a întrunirilor, într-un spațiu de 80-100 de locuri.

Așadar, gazdele primitoare vă așteaptă să treceți pragul hotelului pentru a vă bucura de confortul și atmosfera ambiantă creată din dorința de a vă oferi un tratament de cea mai înaltă calitate.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de Facebook Tratament Balnear Hotel Ceres, iar pentru rezervări puteți utiliza numărul de telefon 0259 317 126 sau la adresa de e-mail hotelceres@gmail.com

Acest material a fost realizat în baza unor informații oferite cu generozitate de domnișoara Ioana Iagher, angajată a Hotelului Ceres, pe postul de control calitate, căreia îi mulțumim pe această cale.

DELIA AVRAM, ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: