TRUPE DE ELITĂ 2024: Toate lucrurile trebuie începute cu Dumnezeu

LOGOPAPER VĂ PREZINTĂ ÎN SERIAL ELEVI AI COLEGIULUI ONISIFOR GHIBU CARE S-AU CALIFICAT ÎN ETAPELE SUPERIOARE, REGIONALE ȘI NAȚIONALE, ALE OLIMPIADELOR ȘI CONCURSURILOR ȘCOLARE ÎN ANUL ȘCOLAR CURENT, 2023-2024. CITIȚI ÎN CONTINUARE OPINIILE LUI LUCA RUBEN, LOCUL I PE JUDEȚ LA OLIMPIADA DE RELIGIE – CULTUL PENTICOSTAL, CALIFICAT LA FAZA NAȚIONALĂ.

LUCA RUBEN

Ce loc ocupă în existența ta de elev disciplina Religie?

LUCA: Aș putea spune că pentru mine disciplina Religie este pe primul loc, deoarece toate lucrurile trebuie începute cu Dumnezeu.

Cum și când a început pasiunea ta pentru Religie?

LUCA: Pasiunea mea pentru Religie a început încă de la vârsta de aproximativ 5 ani, deoarece eu frecventam și frecventez aproape fiecare program din locașul de cult.

În ce fel te pregătești la acest obiect, în mod curent, pentru orele de la școală?

LUCA: Exact  ca pentru celelalte materii, modul în care mă pregătesc pentru Religie este de pe o oră pe alta, astfel evitând riscul de a se acumula prea multă materie.

Care este secretul reușitei tale?

LUCA: Reușita mea se bazează în primul rând pe Dumnezeu, iar mai apoi, susținerea de către familie și gestionarea corectă a timpului.

Cine te susține și ce te motivează?

LUCA: Sunt susținut și motivat de catre întreaga familie, profesori, dar și de prieteni.

Cum se desfășoară pregătirea ta pentru etapa superioară a concursului?

LUCA: Pregătirea mea pentru etapa superioară a concursului se desfășoară astfel: îmi propun pentru fiecare zi un anumit număr de lecții pe care le parcurg, iar mai apoi o sesiune de recapitulare.

În ce fel îți petreci timpul liber?

LUCA: În timpul meu liber prefer să fac activități în natură, iar câteodată vizionez filme, seriale.

Dorești să faci o carieră pe linia acestui obiect de studiu? Ce meserii te pot aștepta în acest sens?

LUCA: În principiu, nu îmi doresc să urmez o carieră în acest domeniu al Religiei, deoarece sunt axat pe o altă ramură, și anume medicina. Totuși, o carieră în Religie ar putea înseamna meseria de: profesor de Religie sau pastor / preot – în cazul meu, pastor penticostal.

Un mesaj de încheiere pentru profesorii și elevii de la CN Onisifor Ghibu.

LUCA: Stimați profesori ai CN Onisifor Ghibu, vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea pe care ne-o acordați pe tot parcursul nostru de elevi!

Leave a comment