Tu vei fi eu

Copilăria, acea perioadă vieții când simți fericirea fără a o putea explica, o lume mirifică, plină de culoare.

Vom copilări împreună! Copilăria în viaţa mea nu a intrat, ştii de ce? Deoarece viaţa mea a fost atât de complicată precum viaţa unui adult. Îmi vreau anii ăia înapoi, vreau ca tu să-mi readuci acei ani minunaţi şi să-i petrecem împreună, chiar dacă va fi la un alt nivel, la o altă vârstă, noi vom fi fericiţi, indiferent de situaţie.

Vreau ca vânătăile tale să fie urme lăsate de buzele mele, vreau ca picăturile de sânge să picteze tablouri pe pereţi, să ştiu că totul este făcut din tine şi de tine!

Suntem unul pentru altul! Iubirea noastră va crea un haos total în mintea noastră, ne vom simţi bine, ne vom spune poveşti, ne vom asculta gândurile şi ne vom privi reciproc în ochi, pentru a ne da seama cât de multe sentimente se ascund înăuntrul nostru.

Vreau ca iubirea noastră să nu se sfârşească niciodată, vreau ca noi să privim apusurile împreuna, vreau ca totul să-l împărtăşeşti cu mine. Vreau ca zâmbetele noastre să nu fie aruncate în stânga şi în dreapta pentru oameni de nimic, zâmbetul tău să fie zâmbetul meu, iar zâmbetul meu să fie zâmbetul tău!

Vom trăi cea mai frumoasă iubire!

Hai să fim unul pentru altul, vreau ca iubirea noastră să fie cea mai frumoasă, vreau să trăiesc pur şi simplu alături de tine, să stăm lângă fereastra camerei noastre să privim răsăritul pentru o eternitate.

Când mă priveşti în ochi simt efectiv că mă topesc, ochii tăi îmi dau atâtea speranţe, speranţe la care nu se aşteaptă nimeni, iubirea noastră va fi legată pentru totdeauna, voi fi capabilă să te iert, voi fi capabilă să te iubesc pentru tot restul vieţii, te iubesc pentru că ştiu că e momentul perfect să o fac, ştiu că mereu va fi momentul perfect pentru iubirea noastră.

Şi cu toate astea m-au întrebat ce este zâmbetul. Însă m-am prefăcut că zâmbesc şi le-am povestit că zâmbetul pentru mine e să te văd zâmbind şi că nu e doar când eşti cu mine, ci este întotdeauna pe buzele tale. Cu tine am simțit cea mai puternică furtună, dar și cea mai puternică liniște după fiecare furtună.

Îmi ești furtună, dar și cea mai nebună liniște. Simt cum chipul tău este întipărit in inima mea, simt acea artă puternica accentuată cu culori vii, totul e pictat de mine și de ea, de iubirea pe care ți-o port.

ANDREEA SÎRCA

Acest text i-a adus Andreei Sîrca locul III la secțiunea Eseuri la liceu, la concursul de creație literară organizat de Consiliul Elevilor, cu ocazia sărbătorii de Dragobete.
Sîrca Andreea

ANDREEA SÎRCA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: