ROXANA & RAREȘ: Experiență italiană la Black Wolf. Plus AUDIO

Revenim cu partea a doua a prezentării localului Black Wolf, cu informații legate de menținerea standardelor înalte ale produselor și serviciilor.

După cum am precizat în materialul anterior, meniurile sunt create de câțiva bucătari galonați, vedete în domeniul lor, rețetele fiind creații proprii.

Vedeta restaurantului o reprezintă pastele Carbonara; deși e o rețetă cunoscută, cea de la Black Wolf poartă amprenta gastronomică a bucătarului Luca Zara.

Personalul este instruit în permanență, astfel încât să satisfacă așteptările celui mai exigent public. De altfel, chiar înainte de deschidere, toată echipa care urma sa înceapă activitatea a fost trecută printr-un training de două săptămâni în Italia.

În continuare, în fiecare an rețetele sunt actualizate, li se adaugă ingrediente noi și sunt supervizate de același bucătar care le-a creat.

Unul dintre angajati, care a trecut printr-o astfel de sesiune de training, ne-a descris mentorul lor, pe Luca Zara, ca fiind o persoană foarte deschisă, dispusă să își împărtășească cunoștințele tinerilor.

Cei responsabili de secțiunea cafea s-au pregatil chiar la fabrica Costadoro Social Coffee în Italia.

Cei care aleg acest local trebuie să știe ca se pot organiza evenimente legate de aniversări, reuniuni, întâlniri de tot felul. Restaurantul nu poate fi închiriat integral, dar se pot face rezervări, iar o parte din mese rămân pentru clienții obișnuiți ai locului.

Alexandra, angajată în secțiunea de paste, ne-a declarat că se simte foarte recunoscătoare pentru experiența pe care a dobândit-o la acest loc de muncă, conștientă de clasa internațională a localului.

ROXANA BAR, RAREȘ ROMAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: