IGAŞ & LUPUŢ: Are o vorbă ce te farmecă. Plus AUDIO

Doamna psiholog Mihaela Heciu pare la prima vedere o femeie obișnuită, cu o meserie obișnuită, dar odată ce pășești pe ușa cabinetului ei, realizezi că e mult mai mult de atât.

Cu o experiență de peste 20 de ani, doamna psiholog ne demonstrează că, făcând ce îți place, banii și fericirea nu o să ezite să apară pe parcurs.

Și-a început cariera ajutând copiii orfani. „Simțeam că rolul meu este să îi ajut”, confirmă domnia-sa. Apoi a ajuns să lucreze cu adolescenți și copii, cu probleme mici sau mari, până în prezent, când se poate mândri cu un cabinet individual de psihologie.

Imediat cum pășești înăuntrul cabinetului, simți o atmosferă plăcută, camera fiind decorată într-un stil liniștitor. Însă nu acest lucru îi dă farmec, magia venind odată cu discuțiile. Știe cum să îi vorbească unui copil, unui adolescent, și chiar unui adult. Documentată pe foarte multe subiecte, știe cum să abordeze problemele sensibile sau controversate.

psiholoaga

Psih. Mihaela Heciu

De asemenea, cabinetul oferă consiliere psihologică pentru toate vârstele, teste IQ, teste de personalitate, teste de aptitudini, terapie de grup etc.

Cabinetul este situat în Oradea, pe strada Costaforu nr. 29, iar programările se pot face de luni până vineri, între orele 15 și 18.

Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0722379947 sau apelaţi la adresa de e-mail: hmihaelamaria@yahoo.com.

ELENA IGAȘ, GEORGE LUPUȚ

videoclip realizat de Elena Igaș

elena si george

ELENA IGAȘ şi GEORGE LUPUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: