FLORIN MIHOCAŞ & RĂZVAN LASLĂU: Game Mode ON

Raul Vasile este un tânăr de 17 ani care învață la liceul nostru, este în clasa a XII-a B și de mai bine de un an s-a apucat din nou de YouTube.  

feat

Raul a mai avut înainte un canal de gaming pe YouTube, dar la vremea aceea nu avea un echipament suficient de bun pentru a înregistra jocurile și să le editeze, așa că l-a șters. Numele canalului actual este aLone și, de un an de cand a început să posteze des, a ajuns să despășească 4000 de abonați.

Pe canal postează conținut amuzant din timpul gameplay-urilor, reacții sau păreri despre anumiți YouTuberi, ca și live stream-uri.

Jocurile pe care le joacă cel mai des sunt CS:GO și Clash Royale, a mai făcut cateva serii cu Outlast 2 și Little Nightmares. De mai bine de un an a postat 230 de videoclipuri iar cel mai vizionat a strâns 96.000 de vizualizări.

Motivația lui Raul a venit de la alți YouTuberi: „Îmi plăcea mult să mă uit la alții pe YouTube, îmi plăcea foarte mult în mediul acela și am vrut să îi fac și eu pe alții să se simtă la fel de bine”, a declarat acesta.

 

Cât despre un mentor sau idol, îl are pe prietenul său NOXUU (despre care am scris un material aici PASIUNEA TE FACE CELEBRU) și care îl sfătuiește înaintea fiecărui video.

Sfatul lui Raul pentru cei care vor să se apuce de YouTube este „să facă ceea ce le place și să fie ei înşiși în fața camerei”.

FLORIN MIHOCAŞ, RĂZVAN LASLĂU

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: