ELISA STANCIU & MARIA STEPAN: Medicină şi modelling

Manuela Ticarat este o tânără în vârstă de 22 ani care a  terminat Facultatea de Medicina – specializarea Nutriţie si Dietetica, dar in prezent, pe lângă asta, este model. Nu a practicat niciodată modellingul în sine, totul a început dintr-o pasiune pentru fotografie.

primul fotoshooting

Manuela Ticarat la primul photo shooting

Povestea a inceput pe cand era clasa a XI-a, cand o colega a inceput sa imortalizeze cadre cu colegii; fiind mai fotogenica, a inceput sa faca niste poze de proba.

Prima ei prezentare a fost la un concurs de make-up alaturi de Cristina Foit, care si era la inceput de cariera. Au participat amândoua si rezultatul a fost minunat, castigand, ceea ce le-a dat avânt si incredere în a face ce-si doreau.

Primul ei fotoshooting oficial a fost cand o fost chemata la o sedinta cu tema „Underwater”.

A avut parte si de niste usi inchise din partea parintilor care ii spuneau ca nu o sa ajunga nicaieri pe viitor si ca mai bine ar fi sa se canalizeze pe lucrurile care sunt cu adevarat importante, ceva mai stabil, o cariera sigura, nu cu una care tine foarte puţin. Manuela a continuat, demonstrandu-le ca este buna in acest domeniu.

Iată ce sfatuieste viitoarele modele: crede in tine si nu te lasa doborât de orice apreciere negativa, nu te descuraja, impune-ti o tinta, incearca s-o atingi, iar dupa ce depasesti ce ti-ai propus, tanjeste la mai mult, ai rabdare cu tine, toate lucrurile frumoase se implinesc incet si sigur, iubeste-te si incearca sa vezi in tine tot ce  este mai valoros.

ELISA STANCIU, MARIA STEPAN

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: