FLORIN MIHOCAŞ & RAUL VASILE: Pasiunea te face celebru. Plus AUDIO

Muzica electronică este foarte populară în rândul tinerilor de astăzi, cărora le place să se distreze sau să se relaxeze ascultându-o. Ştefan Bumb este un tânăr de 19 ani din Târgoviște care creează astfel de muzică de patru ani și chiar ne-a surprins cu melodiile lui.

ŞTEFAN BUMB

ŞTEFAN BUMB

El este cunoscut ca NoXuu pe canalul său de Youtube, unde are peste 24.000 de abonați în doar doi ani de când a postat prima melodie. Cea mai populară melodie a lui a fost urcată pe 12 iulie 2015 și a strâns nu mai putin de 235.000 de vizualizări. E ceva uimitor pentru un tânăr de 19 ani, care nu are alți sponsori în afară de părinți.

Ca să ajungi la o așa realizare trebuie să fii puternic, să nu te dai bătut și mai ales să treci peste „hateri”, de care toți ne-am lovit, „odată ce treci peste asta, o să vezi cât de ușor o să fie totul”, mărturisește Stefan.

Bineînțeles, trebuie să munceşti și să te stresezi foarte mult. „Dacă știi că ești făcut pentru asta, dacă vezi potențial, rezultate, țin-te de treabă, urmează-ți visul și nu da atenție celor ce vor să te tragă în jos, o să te-mpiedici de mulți și de multe. Însă dacă nu ai ambiție și nu ajungi nicăieri, nu merită să-ți pierzi timpul încercând în zadar”, declară el.

maxresdefault

Pasiunea lui pentru muzică il poate duce și mai departe, dacă va continua să muncească la fel de mult în viitor. Noi îi urăm mult succes și așteptăm să-i mai luăm un interviu când va mixa în multe concerte.

Canal YouTube: https://www.youtube.com/user/OfficialNoXuu

FLORIN MIHOCAŞ, RAUL VASILE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: