MARIA: Un telefon pentru lumea cealaltă

Sună telefonul… Oare ar trebui să răspund? Aceasta este întrebarea pe care și-o pune adesea Young Craig, un boboc de liceu care se duce încă din copilărie la dl Harrigon pentru a-și ajuta tatăl cu câțiva bani.

La dl Harrigon învață să citească, cum să treacă peste moartea mamei sale, învață cum să facă față răutăților de la liceu, dar și cum să obțină ceea ce-și dorește.

De Crăciun, Craig îi oferă dlui Harrigon noul Iphone pentru a vorbi de fiecare dată când au nevoie unul de celălalt , dar la scurt timp dl Harrigon moare. Craig îi pune telefonul în buzunarul sacoului cu care este înmormântat, acesta apelând numărul atunci când se simte singur și când are parte de bullying de la un coleg mai mare. Deși
numărul a răspuns, nimeni de cealaltă parte nu a vorbit.

Craig, revenindu-și din șoc, începe și povestește ce i s-a întâmplat, a doua zi aflând ca acel băiat s-a sinucis, aruncându-se de la etaj. De fiecare dată când cineva îi făcea probleme lui Craig, dl Harrigon rezolvă tot, ajungând ca nimeni să nu-l mai deranjeze.

Deși filmul este thriller, relația dintre Craig și dl Harrigon, atât când el era în viață, dar chiar și după moartea sa, este una emoționantă, ambii iubindu-se și fiind loiali unul altuia, exact ca o familie.

Publicul din Statele Unite ale Americii a fost încântat de povestea pe care Stephen King a conturat-o în jurul personajelor care au fost îndrăgite, acestea dând impresia că nu este un film chiar thriller, ci mai de grabă unul despre familie și iubire necondiționată.

Actorii care au jucat în film sunt Jaeden Martell în rolul personajului principal, Donald Sutherland în rolul dlui Harrigon , iar Joe Tippett în rolul tatălui lui Craig.

Filmul a fost lansat de Netflix pe 5 octombrie 2022, fiind o adaptare a uneia dintre cărțile lui Stephen King. Stephen King este recunoscut în întreaga lume pentru talentul său în scrierea romanelor thriller și
horror, acestea fiind ecranizate aproape în totalitate.

MARIA TANASĂ

MARIA TANASĂ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: