BRIANNA: 20th Century Girl

20th Century Girl este un film Netflix despre prima dragoste dureroasă, dar tremurătoare, a unui tânăr de 17 ani. Într-o zi de iarnă oarecare, Na Bo Ra dă peste o casetă video plină cu amintirile ei din 1999, când a devenit cupidon pentru a o ajuta pe cea mai bună prietenă a ei Yeon Doo (Noh Yoon Seo) să găsească succesul cu prima ei dragoste, Baek Hyun Jin (Park Jung Woo).

De-a lungul acestei călătorii, Na Bo Ra pornește în propria ei poveste de dragoste cu Poong Woon Ho.

La școală, Bo-ra începe să-l urmărească pe Hyun-jin. Într-o zi, ea aude că Hyun-jin și cel mai bun prieten al său, Poong Woon-ho (Byeon Woo-seok) se vor alătura clubului de difuzare de la școală, așa că ea are succes la audiții pentru a se alătura clubului. În timp ce Woon-ho se alătură clubului, Hyun-jin nu. Bo-ra încearcă să se apropie de
Woon-ho pentru a-l observa pe Hyun-jin.

Când Yeon-du se întoarce în Coreea după o intervenție chirurgicală reușită pe inimă, își dau seama că Bo-ra a urmărit băiatul greșit și că adevăratul „Baek Hyun-jin” pe care Yeon-du îl iubește este de fapt Poong Woon-ho, o confuzie cauzată de băiatul care poartă jacheta de școală a prietenului său pe care îi poartă eticheta cu numele.

Loială prietenei ei și protectoare din cauza stării ei de sănătate, Bo-ra ascunde că îl iubește pe același Woon-ho. Apoi Bo-ra începe să-l evite pe Woon-ho, astfel încât relația lor înfloritoare să se termine, dar prin Hyun-jin, Yeon-du află că Woon-ho și Bo-ra se plac. O Yeon-du plină de lacrimi îi spune lui Bo-ra că poate renunța la Woon-ho de
dragul prieteniei lor.

Între timp, Woon-ho se pregătește să se mute înapoi în Noua Zeelandă pentru a-și relua viața alături de mama și fratele său mai mic. În ziua plecării sale, cu ajutorul lui Yeon-du și Hyun-jin, Bo-ra ajunge la gară tocmai la timp pentru ca ei să-și mărturisească sentimentele înainte de a se despărți. Ei mențin legătura în timp ce Woon-ho plănuiește să urmeze o universitate din Seul. Fără explicații, Woon-ho nu mai răspunde la e-mailurile lui Bo-ra; nu mai auzi niciodată de el. Cu inima frântă, confuz și furios, Bo-ra încearcă să treacă peste el.

Povestea celor doi este una frumoasă până să afle adevăru care îi va lasă o cicatrice adancă în inima datorită dragostei profunde și amintirilor de neuitat.

Nu vreau să va dau spoiler, vă las pe voi să descoperiți cum povestea de dragoste a celor doi tineri se va sfârși.

BRIANNA IAKAB

BRIANNA IAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: