MARIA: Vizită mortală la bunici

În 2015 cinematografia americană dă din nou lovitura cu un film horror psihologic, care m- a făcut să tresar și chiar să am insomnii. Filmul a fost regizat sub forma unui documentar creat de doi copii despre vacanța lor „de vis”.

Filmul The Visit are in centrul său doi frați care se duc la bunicii lor pe care nu i-au văzut niciodată, în așteptarea unei săptămâni de vis. În schimb, acasă nu îi așteptau bunicii lor, ci prietenii acestora, care au de gând să-i omoare, așa cum le-au făcut și adevăraților bunici, din dorința de a avea nepoți, chiar și pentru o săptămână.

Ei se dau drept adevărații lor bunici, dar totuși cei doi frați își dau seama că ceva este ciudat din cauza crizelor de isterie nocturne pe care „bunica” lor le are și din cauza „bunicului” lor, care are impresia că este urmărit și ataca oameni pe stradă, După mai multe zile în care copiilor ajunge să le fie teama să mai iasă din camera lor după ora 21:30, își găsesc bunicii morți în subsolul casei, urmând ca și ei să ajungă tot acolo.

Filmul a avut un succes destul de mare, având încasări de peste 98.4 milioane de dolari la nivel mondial, față de 5 milioane de dolari bugetul de producție.

MARIA TANASĂ

MARIA TANASĂ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: