IONUȚ & MĂDĂLIN: La judecata elevilor

O nouă metodă de a evalua profesorii a fost adăugată în acest an, pentru a vedea modul prin care aceștia sunt percepuți de elevi. În școala noastră sondajul s-a făcut online prin Google Forms.

Recenziile sunt anonime și optionale, iar acestea pot fi făcute la toate materiile. Elevi pot alege anumiți profesori, la care sa le facă o recenzie bună sau mai puțin bună, aceasta fiind de bună seamă subiectivă și având în vedere nu doar raportul cu elevii, ci și maniera de predare.

La clasa XI B elevii au ales sa scrie despre un număr aproximativ de șase profesori, respectiv patru obiecte. In general, au fost avute in vedere materii din care se dă bacalaureatul.

Am cerut unui elev opinia sa despre recenzia profesorilor. Mădălin spune că, din punctul lui de vedere, această metodă este una inutilă și nu este luată în considerare în totalitate. Pe de altă parte, Emilia crede că este benefic, deoarece profesorii sesizează unele aspecte și încearcă să își îmbunătățească calitatea orelor.

Ca opinie generală, elevii consideră că este un factor care ar putea schimba spre bine calitatea orelor.  

Ionuț Dușe din X B ne-a declarat: „Eu cred acest feedback este foarte util, deoarece profesorii vad ce ne place la ei și ce nu ne place. Totodata profesorii cred, ca vor lua in serios parerea noastra, deoarece am văzut deja la mai multe materii ca s au schimbat unele lucruri. Profesorii sunt mai permisivi și mai putini rigizi cu noi.”

IONUȚ MIHALI, MĂDĂLIN BERDIE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: