BIANCA: Operation Christmas Drop

Operation Christmas Drop este un film romantic, care apropie familia, prietenii si pe cei dragi, aducându-i lângă noi. Este bazat pe povestea unei asistente care este trimisă în misiune pentru a închide o bază a forțelor aeriene americane situată la Tropice.

Operation Christmas Drop a fost lansat in 2020, ocupand primul loc in tendinte timp de o saptamana.

Acest film minunat prezinta o poveste de dragoste despre o asistenta a unui congresman, care este trimisa la Tropice pentru a preleva dovezi si de a primi acordul de a inchide o baza a fortelor aeriene americane, condusa de Captain Andrew Jantz (Alexander Ludwig-Bjorn din serialul Vikings). Erica Miller, asistenta, este supusa multor operatiuni si discutii deoarece Captain Andrew si echipa sa se ocupau de implinirea faptelor bune de  Craciun, pentru oamenii care nu aveau acces la insulă si care erau izolati cu copiii.

Asistenta Erica Miller, care este interpretata de Kat Graham, nu era deloc atrasa de tot ceea ce inseamna Crăciunulo, pentru ca, avand probleme in trecut, si-a pierdut spiritul de Sărbători, iar dedicandu-si tot timpul muncii a inrautatit acest lucru. Dar acest lucru se va schimba radical dupa ce il intalneste pe capitanul Andrew, langa care isi va gasi iubirea, increderea si spiritul pierdut al sarbatorilor.

Filmul dureaza doar 1 h si 36 de minute, dar in acest timp cuprinde atat de multe operatiuni si fapte bune, mai ales iubirea in care cei doi se regasesc.

Cred ca acest film merita urmarit, deoarece, chiar daca este un film tipic de Craciun, acesta are intamplari in care poate ne putem regasi si noi.

BIANCA CERNEAN

BIANCA CERNEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: