DAIANA: La al doilea hit. Plus VIDEO

Am intrat în dialog zilele acestea cu una dintre colegele mele, Alisia Ungur, elevă la Colegiul Național Onisifor Ghibu Oradea, în clasa a X-a. O fată plină de energie, mereu cu dorința de a încerca lucruri noi și în același timp o persoană inteligentă, care știe ce dorește să facă cu viața ei.

„Energie bună, pozitivism, perseverență, frumusețe, ne spune profesoara de canto a Alisiei, Denisa Coca.  

Aceste cuvinte o descriu pe iubita mea studentă, Alisia Ungur. Apreciez voința cu care face fiecare lucru si dorința sa puternică de a avansa pe un plan pe care si-l dorește. Sunt sigură ca pe viitor va ajunge exact acolo unde își va impune ea să ajungă, deoarece are toate atuurile. Mă pot baza pe ea cu orice lucru și este o persoană de încredere”.

Alisia la o filmare

Acest lucru m-a motivat să-i adresez câteva întrebări în legătură cu ppreocupările ei muzicale, la care mi-a răspuns cu mare drag și sinceritate.

Cum ai început acest drum?

ALISIA: Am început acest drum pozitivă și cu speranța că într-o zi visurile mele se vor îndeplini. E un drum lung înainte, dar am încredere că asta vreau să fac.

Sunt acea persoană care ştie ce vrea şi ştie că nu trebuie să renunțe la asta, ştie că e dificil să aştepți până totul va fi realitate, pentru că e cu mult mai dificil să regreți că nu ai încercat!

Cine te-a susținut pe tot parcursul?

ALISIA: Totdeauna m-au susținut familia și prietenii. Ei sunt mereu în preajma mea, mă încurajează și mă ajută să trec peste momentele tensionate. Sunt mereu alături de mine, au făcut din viitorul meu țelul vieții lor și vreau să le mulțumesc din suflet pentru asta.

Care sunt producătorii tăi și cine te ajută?

ALISIA: Îndrumătoarea mea vocală este Denisa Coca, iar producătorul la care îmi înregistrez piesele cover este Daniel Heredea.

Care sunt cover-urile pe care le-ai înregistrat?

ALISIA: Primul cover pe care l-am înregistrat la studio este Ce are ea, care aparține artistei Delia, iar al doilea este Tango to evora, interpretat de Mălina Olinescu. Ultimul cover înregistrat este Alcohol you, care aparține lui Roxen.

Cine te-a motivat să te apuci de cântat?

ALISIA: Nu pot să spun că m-a motivat cineva anume… prietenii, care au văzut în mine un potențial.

Care sunt genurile tale muzicale preferate?

ALISIA: Muzica ușoară este genul meu muzical preferat, urmat de muzica populară și muzica house.

După ce criterii îți alegi cover-urile?

ALISIA: Îmi aleg piesele în funcție de poveștile acestora și de sentimentele care sunt reliefate în interiorul piesei. În plus, un criteriu important este să fie adaptate vârstei mele.

Cât de departe crezi sau vrei să ajungi cu muzica?

ALISIA: Nu îmi cunosc viitorul, nu știu unde voi ajunge sau unde mă voi afla, dar știu că nu vreau ceva material, pentru că asta e ceva trecător. Îmi doresc să ajung pe cele mai mari scene și să fiu o voce auzită din marea de inimi, nu doar ecoul cuiva.

În viitorul apropiat,  doresc să îmi compun și să îmi lansez propria mea piesă originală.

Ce simți atunci când cânți?

ALISIA: Atunci când cânt, mă simt liberă, mă las dusă de valul muzicii, mă simt una cu universul. Poate că sună puțin siropos sau dramatic, dar acesta este purul adevăr.  Muzica este cea mai importantă parte din mine, nu mă cunosc altfel, iar fără muzică, nu aș fi eu.

Care sunt artiștii tăi preferați?

ALISIA: Iubitoare de muzică ușoară, îmi este imposibil să nu-i îndrăgesc și să-i admir pe artiștii iconici ai țării noastre – Andra, Delia, Theo Rose, Alina Eremia, Roxen și Liviu Teodorescu. De asemenea, manifest admirație și în ceea ce privește artiștii internaționali – Justin Bieber, Emili Sande, Pink, Katty Perry și Ed Sheeran.

În afară de muzică, ce alte pasiuni mai ai?

ALISIA: Îmi place să dansez, cred că se completează foarte bine cu muzica. Mă pasionează foarte mult să  particip la diferite activități școlare și să concurez la concursuri de creație literară. În viitor, îmi doresc să merg la o școală de dans și actorie.

a consemnat DAIANA POPUȘ

DAIANA POPUȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: