ANAMARIA & BIANCA: Evoluția Dariei

Ne-am gândit să reluăm un interviu cu Daria Pop Dila, ca să vedem evoluția acesteia.

Cât de mult simți că ai evoluat de la ultimul interviu? 

DARIA: Consider că am avut o evoluție majoră de la interviuL anterior. Sincer, la început nu aveam atât de multă încredere în mine și nu aș fi crezut vreodată că o să progresez atăt de mult, dar se văd rezultatele după multă multă muncă.  

Ce tip de machiaj realizezi cel mai des? 

DARIA: Cel mai des realizez machiajul care conține linia de tuș. E unul din machiajele foarte versatile, prin care poți face inclusiv corecții dacă știi să îți iei reperele corecte; iar de aici machiajele variază, pot fi mai intense, sau mai simpluțe, după cerințele fiecăruia.

Cât durează realizarea unui machiaj? 

DARIA: Realizarea unui machiaj durează aproximativ 1h 30 MIN., însă aici sunt mulți factori care pot influența durata machiajului, ajungând uneori până la maxim 2 ore – e vorba de factori cum ar fi corecții de sprancene, uneori tatuate, corecții care țin de coloristică, complexitatea machiajului, detalii etc.

Care este brand-ul tău preferat la machiaje? 

DARIA: Nu am un brand preferat. Consider că fiecare pădure are uscături, așa că niciodata nu o să gĂsești doar un brand care să-ți îndeplinească absolut toate cerințele în materie de calitate, rezistență,  efect. Prin urmare, mă folosesc de numeroase brand-uri în realizarea machiajelor, precum Inglot, Mac, Boys n Berries, Kevyn Aucoin, Mup, Muah, Cupio, Cinecitta, Ama Beauty, Baby, Mark Wirlen, BPerfect și multe altele.

Care este lista de prețuri? 

DARIA: Odata cu începutul acestui an, lista de prețuri este urmatoarea:  150 RON machiajul de eveniment, atât cu gene, cât și fără (smocuri / bandă); 200 RON probă machiaj mireasă, cu gene sau fără, la cerere (smocuri / bandă); 250 RON machiaj mireasă, cu gene sau fără, la cerere (smocuri / bandă).

Unde îți desfășori activitatea? 

DARIA: Activitatea mi o desfășor într-un spațiu special amenajat în acest sens, unde suntem doar eu și clienta.

Instagram @_makeup.daria • Instagram photos and videos 

Facebook https://m.facebook.com/_makeupdaria-103520191593055/ 

au consemnat ANAMARIA OMUȚ și BIANCA HADADI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: