ALEX & DARIUS: Gotham

Gotham este un serial de televiziune american polițist de acțiune, dezvoltat de Bruno Heller. Este bazat pe personaje DC Comics din franciza Batman, în primul rând Detectivul James Gordon și Bruce Wayne. În rolul tânărului Jim Gordon se află  Ben McKenzie.

Gotham a primit undă verde din partea companiei  Fox la 5 mai 2014 și a avut premiera la 22 septembrie 2014.

Așa cum a fost inițial conceput, serialul prezintă întâmplări de la începutul carierei lui Gordon în cadrul departamentului de poliție al orașului Gotham. Ideea a evoluat de la a-l include pe tânărul Bruce Wayne în serial până la a prezenta poveștile originale ale câtorva adversari ai lui Batman, printre care Pinguinul, Riddler, Femeia-Pisică, Joker, Poison Ivy, Scarecrow, Hugo Strange, Harvey Dent,  Mr. Freeze și Victor Zsasz.

Serialul este format din cinci sezoane, care împreună însumează 100 de episoade. Un episod are în medie 41 de minute. Din păcate pentru iubitorii eroului Batman, acesta apare doar în ultimul episod al sezonului 5.

Noi credem că acest serial merită vazut, deoarece este un serial polițist cu multă acțiune și scene care te vor face să stai cu sufletul la gură.

ALEX DAVID, DARIUS NICOLAE

DARIUS NICOLAE, ALEX DAVID

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: