Andrei în vizorul Torino FC!

Am aflat de la diriginta clasei IX C, doamna profesoară Daniela Kele, că un elev al domniei-sale se află în pragul unei cariere de excepție. Este vorba de Andrei Moga, fotbalist la echipa CAO, pe post de mijlocaș, care urmează să susțină probe de joc la prestigioasa echipă italiană Torino FC.

„Domnul impresar Cătălin Sărmășan m-a vazut jucând cu câțiva ani în urmă și m-a tot urmărit la diferite meciuri. Astfel, având legături strânse cu diferite cluburi din Italia, și nu numai, domnul Sărmășan le-a propus celor de la Torino FC să mă invite timp de o săptămână, pentru a-mi vedea și testa calitățile, ne-a declarat Andrei. Pot juca pe mai multe posturi: mijlocaș stânga, mijlocaș dreapta sau mijlocaș central. Eu prefer mijlocaș stanga.

Andrei Moga (stânga), într-o fază de joc. Sursă foto: arhiva personală

Părinții s-au bucurat nespus de mult, deoarece această proba de joc poate fi o rampă de lansare pentru mine în fotbalul profesionist, ar putea fi încununarea celor zece ani de muncă.

Voi merge la Torino în perioada 6-10 decembrie, împreună cu domnul impresar și părinții mei, care au fost alături de mine în orice situație și m-au sprijinit necondiționat.

Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor care au participat la formarea mea ca jucător, doamnei dirigintă Dana Kele și domnului director Timar Iulius, pentru sprijinul și încrederea acordate.”

Vom reveni cu un material mai amplu când Andrei se întoarce de la aceste probe.

LAURENȚIU NICOARĂ, CAIUS BUTIRI, DOMINIC SALAMON

LAURENȚIU, CAIUS, ANDREI și DOMINIC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: