5 x 4.500 RON puși în joc la Bursa Talentelor

În data  de  10 noiembrie 2021,   Fundaţia  Comunitară  Oradea  a  lansat  a  VIII-a  ediție a programului „Bursa Talentelor”.

Scopul principal al programului este creşterea competenţelor şi abilităţilor celor care vor să dezvolte  proiecte cu impact într-un domeniu de interes personal sau colectiv din orice arie de preocupări (ştiinţe umane sau exacte, arte, sport etc.).

Prin intermediul Bursei Talentelor, Fundația Comunitară Oradea încurajează și susţine activ, cu resurse umane şi financiare, pasiunile fiecărui doritor, de  la scrierea de proiecte până la implementarea şi evaluarea lor, asigurând inclusiv gestiunea succesului sau a eşecului proiectului.

Dacă ai identificat o nevoie în comunitatea ta și simți că poți aduce soluția pentru a acoperi acea nevoie, Bursa Talentelor vine în sprijinul tău. Susținem orice persoană sau grup de inițiativă cu idei de proiecte care aduc un plus de valoare în comunitate. Credem că investind încredere aducem o schimbare în comunități care încep să înțeleagă cum anume își pot rezolva singure problemele.

Fundația Comunitară Oradea urmărește acordarea a minim 5 burse în valoare de cel puţin 4.500 lei fiecare.

Bursierii,  selectați  de un juriu independent, vor  participa la un e veniment organizat de  Fundația Comunitară Oradea, care  va avea  loc fizic  sau online  în  funcție de  restricțiile epidemiologice impuse la momentul desfășurării. În cadrul acestui eveniment, aplicanții își vor prezenta proiectul și se vor ȋntâlni (fizic sau online) cu potenţialii finanţatori. La cerere şi gratuit, Fundaţia Comunitară Oradea asigură inclusiv pregătirea bursierilor în vederea susţinerii unui discurs în public, gestiunii emoţiilor, dicţiei şi prezentării generale.
Acest eveniment reprezintă punctul de intersecție al cererii de burse cu ofertele finanțatorilor- companii sau persoane fizice care doresc să susțină financiar proiecte cu potențial impact în comunitatea bihoreană.

Pentru a facilita procesul de aplicare al formularelor, Fundația Comunitară Oradea organizează pe toată perioada apelului de proiecte, sesiuni online pentru rafinarea ideilor și asistență în completarea formularelor de înscriere în concurs. Sesiunile vor fi anunțate pe pagina de facebook a programului: https://www.facebook.com/bursatalentelor

Toţi cei interesaţi de programul Bursa Talentelor îşi pot înscrie proiectele până la data de 24 noiembrie 2021, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul Fundației Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/bursa-talentelor

Aceste informații ne-au fost transmise prin amabilitatea dnbei Maria Ursu, Grant Manager Fundația Comunitară Oradea, tel. 0771 358 776, e-mail: grantmanager@fundatiacomunitaraoradea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: