NICOLE & GEORGE: Merită sau nu să cumpărăm produsele Apple?

Probabil cu toții am auzit de device-urile de la Apple, cum ar fi telefoanele mobile iPhone, laptop-urile MacBook și noua generație de ceasuri Apple Watch.

Firma Apple este una renumită încă din 1976, an in care vinde primul computer, urmând la nici doi ani să o redenumească Apple Incorporated, ajungând la vânzări de până la 300 de milioane de dolari.

În present, compania este best seller-ul in categoria gadget-urilo, ajungând la căști fără fir AirPods, telefoane cu deblocare facial și incărcătoare wireless.

iPhone-urile sunt renumite pentru claritatea pe care o oferă camera din spate, începând cu iPhone-ul 2G (2007), care avea o camera de numai 2 Megapixeli, ajungând in prezent la prototipul 12 Pro Max, care este dotat cu trei camera, fiecare având 12 Megapixeli, cu o capabilitate de a filma 4K.

Pe de altă parte, de la prototipul 2G care nu avea în configurație o cameră pentru selfie-uri, dispozitivul 12 Pro Max atinge performanța de 12 Megapixeli.

Aceste aparate sunt apreciate de generația tânără pentru sistemul de operare iOS.

Ca minus, multă lume se plânge de rezistența telefonului la temperaturi scăzute, dar și la aspectul ultimului model de telefon (12 Mini, 12, 12 PRO, 12 Pro Max), deoarece au revenit la vechiul design din generațiile 4/5.           

Întrebarea noastră pentru voi este dacă voi ați achiziționa vreun produs marca Apple.

NICOLE JUCA, GEORGE MEZE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: