ELIZA: Blocați într-o lume virtuală

În urma cu un an, toată lumea era obosită de mersul la școală. Însă acum, de un an de zile de când suntem obligați să facem școală online și să ieșim cât mai puțin afară, ne-am dat seama că era mult mai bine la școală.

Suntem blocați în casă cu orele online, în loc să ne trăim anii de liceu ca fiind cei mai frumoși din viața noastră.

Nu știm să prețuim ce avem până când ajungem să îl pierdem. Cam așa a fost in cazul nostru. Acum suntem mult mai stresați, din cauză că avem de o mie de ori mai multe teme și lecții de scris. Într-adevăr, toți am zice că e mai bine. Că avem posibilitatea să dormim. Dar e mult mai rău, din punctul meu de vedere.

Foto: Eliza Moț

Nu mai avem aceeași motivație să invățăm nimic. Nu mai avem posibilitatea să interacționăm cu prietenii noștri. Liceul era o perioadă pe care o așteptam super mult doar pentru faptul că vom avea parte de multe distracții și activități de tot felul. Excursiile mult așteptate din păcate s-ar putea să nu le mai avem.

Pentru cei din clasele terminale este cea mai grea perioada. Aceștia nu vor avea parte de banchetul mult așteptat și de ultimele momente cu prietenii si colegii. Cu puțin noroc, poate vor avea parte de o mică festivitate, poate față în față sau poate în fața unui ecran.

Ar trebui sa prețuim orice moment, deoarece nu știi niciodata ce se va întâmpla în următoarele zile.

ELIZA MOȚ

ELIZA MOȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: