CRISTINA: Câștigătorii concursului de logo și slogan

În perioada noiembrie – decembrie 2020, la nivelul Colegiului Național Onisifor Ghibu din Oradea s-a desfășurat Concursul de logo și slogan din cadrul Proiectului Erasmus+ Feeling blue? Go green!

La concurs, care și-a propus crearea unei imagini vizuale a proiectului, au participat peste 60 de elevi ai școlii noastre, aceștia fiind din clasele a V-a F, a VII-a A, a VII-a D, a VIII-a B, a X-a A, a X-a B, a X-a C, a XI-a A, a XI-a B, a XI-a C, a XI-a D, a XII-a C și a XII-a D.

Daria Jăhălean (VII D) este câștigătoarea premiului I. Sursă foto: arhiva personală

Ca tehnică de execuție, participanții au putut utiliza desenul, pictura sau direct mijloacele IT, iar sub raportul conținutului, logo-urile propuse trebuiau să reprezinte tematica proiectului (protejarea mediului înconjurător) și să conțină steagurile țărilor participante la proiect (Italia, Franța, Portugalia, România, Spania).

Premiul I. Artwork: DARIA JĂHĂLEAN

Jurizarea lucrărilor s-a făcut în funcție de criterii estetice, originalitate, relația imagine – slogan, relevanța pentru tema concursului și claritatea transpunerii mesajului în limbaj vizual.

În urma acestei jurizări, s-a acordat un premiu I, două premii II, trei premii III și patru mențiuni.

Aceste informații ne-au fost comunicate de echipa de organizare și evaluare a concursului, formată din dna consilier școlar Ionela Belbe, dna prof. Carmen Chiș, dna prof. Lucia Cighir, dna prof. Laura Lazăr, dna prof. Alina Luncan, dna prof. Lilla Sándor, dnul prof. Adrian Tencuțiu și dna prof. Camelia Timofte.

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: