Lecția de nemurire

Într-o lume în care majoritatea oamenilor stau benevol în casă și supraviețuiesc în rutina lor cotidiană, fără a ieși la lumină, eu am decis să mă fac văzută atunci când am ales acest profil.

Poate pentru unii LOGO Paper nu înseamnă nimic. Pentru mine, LOGO Paper e o mică familie în care am reușit să mă descopăr și să cred că tot ceea ce pentru unii oameni reprezintă o serie de întâmplări banale, pentru mine e artă.

Trăim într-o societate care încearcă să ne distrugă personalitatea – trist să recunosc că, în marea parte, așa se întâmplă. Suntem șantajați și avem de ales între noi și singurătate, iar mulți oameni se tem de singurătate, se tem de ceea ce sunt. LOGO Paper îți dă șansa să te descoperi pe tine, să ajungi să reprezinți pentru tine o evadare din lumea care te înconjoară. Îți oferă șansa să ai un dialog cu tine în care ești înțeles. Cumva îți oferă acea înțelegere și acceptare pe care oamenii nu ne-o oferă, ]n condițiile în care de multe ori suntem atât de singuri încât înnebunim în propria ființă.

De ce ar trebui scos acest profil? De ce să îngropăm ceea ce alții au făcut în atâția ani? Consider că Ghibu se identifică prin LOGO Paper, iar acest profil ar trebui să rămână în picioare, fără doar și poate.

Peste ani, când ne vom uita în urmă, atunci când vom reciti aceste articole, vom putea spune: „Aici, în această familie LOGO Paper, ne-am întâlnit pentru prima dată cu ochii unui public”.

În  ochii lor vom rămâne pe veci nemuritori.

ANDREEA FEHER

ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: