Semn de dispreț

Sunt elevă la profilul Jurnalism de aproape trei ani de zile și trebuie să recunosc că la început nu știam „cu ce se mănâncă” această treabă de jurnalist.

După ce am început să redactez diferite articole, am înțeles cu adevărat câtă muncă este în spatele unui articol și în primul rând câtă muncă este în spatele blog-ului LOGO Paper.

Să scrii un articol, să te simți și să fii ascultat este un lucru pe care toți ar trebui să îl experimenteze, iar profilul de Jurnalism îți oferă șansa de a te ridica mai repede, de a te face auzit mult mai rapid ca în mod normal.

Consider că, dacă s-ar trece cu vederea toată munca elevilor și celor care se ocupă cu administrarea blog-ului, ar fi un dezavantaj pentru toți – un semn de dispreț, din punctul meu de vedere, deoarece mulți își pun sufletul în ceea ce scriu. Munca de câțiva ani s-ar uita complet, elevii dedicați și-ar pierde motivația și încrederea în sine, iar această decizie ar face ca totul să revină la monotonia sistemului de învățământ din România, în care elevii sunt roboți fără sentimente, complet ignorați.

Vă rog să luați în considerare munca noastră, a elevilor, și nu numai.

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: