SONIA: Arborele i-a adus o mențiune

Nu cu mult timp în urmă, în cadrul Proiectului Erasmus+ Feeling Blue? Go Green! s-a organizat un concurs de logo si slogan la care au participați mulți elevi ai școlii noastre.

Ce înseamnă logo și slogan?

Logo-ul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinație a acestor elemente, iar un slogan poate fi o frază scurtă care să stârnească atenția publicului.

Artwork: Alex David (mențiune)

Concursul a fost câștigat de Daria Jăhăleanu, elevă în clasa a VIII-a a școlii noastre.

Am vorbit cu unul dintre participanții concursului, și anume Alex David, câștigător al unei mențiuni, care a dorit să ne spună câteva cuvinte despre concurs.

ALEX DAVID

Alex ne-a declarat următoarele: „Am participat la acest concurs din proprie inițiativă, aflând de el de la doamna profesoară Sándor Lilla. Am participat și în anii trecuți, dar niciodată până acum nu am obținut vreun premiu. Logo-ul meu l-am realizat sub îndrumarea doamnei Violeta Jăhăleanu, domnia-sa ajutându-mă cu sfaturi și păreri. Am muncit mai multe zile la el și logo-ul a suferit adesea schimbări. L-am realizat în Paint, dar am folosit si alte programe de decupare a imaginilor. Pot spune că sunt foarte fericit și vreau să le mulțumesc doamnelor profesoare pentru ajutorul acordat!”

SONIA BAIDUC

SONIA BAIDUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: