ANDREEA: Fericirea văzută din două perspective. Plus AUDIO

Fericirea începe azi de Jamie McGuire este un roman de dragoste încărcat cu sentimente specifice adolescenței.

Într-o lume în care e curios să-ți imaginezi oameni care par mai vii și mai reali decât tine însuți, atunci când viața ta a devenit un cămin de regrete, iar trecutul nu te lasă în pace, deoarece acestuia îi place să revină în cel mai neașteptat mod și timp, demonstrând că el e cel care hotărăște când are să plece, Abby s-a hotărât să devină altcineva.

ANDREEA FEHER

 A decis să își lase în urmă trecutul înnegrit de prea mult fum de țigară, de nopți nedormite și de conflicte sentimentale. Singurul ei țel este să intre la o facultate bună și să nu se mai trădeze de nenumărate ori, deoarece și-a făcut mai mult rău decât i-au făcut cei din jur.

 Acest lucru până când Travis Maddox intră practic cu forța în viața ei. Travis este tot ceea ce Abby ar trebui să evite, dar acesta o face să intre în viața lui printr-un pariu.

 Fericirea începe azi nu este despre fericire, ci despre iubire, acea iubire care este capabilă să schimbe total viața unei persoane. Este o carte care constituie o excelentă radiografie a adolescenței, cu toate frământările, visurile și frumusețile ei, și care îți arată că mereu trebuie să cauți ceva nou, să zâmbești alături de alți oameni, să admiri o altă privire, să te cauți pretutindeni deoarece vei găsi în alți oameni bucăți din tine.

Recomand cu drag Fericirea începe azi, iar pentru cei îndrăgostiți iremediabil de Travis există și a doua carte, Fericirea mea ești tu, scrisă din perspectiva sa.

Iubirea

este

primul lucru

capabil

să schimbe

total

viața

unei persoane

de la o clipă

la alta

(Paulo Coelho)

Jamie McGuire scrie foarte frumos despre problemele specifice adolescenților, despre cum toți oamenii se completează reciproc pentru a crea o simfonie numită viață, și reușește să dea poveștilor sale o tentă matură, plasându-și personajele în centrul unor întâmplări atipice, care îți atrag atenția negreșit.

Cartea a apărut în anul 2011, are 437 de pagini, costă 39 de lei și poate fi achiziționată de pe www.cărturești.ro.

ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: