SARAH: Face și fotografie comercială

Ema este o elevă de 14 ani, în clasa a IX-a, la Liceul Teologic Penticostal Betel, căreia i-a fost schimbată viața în mai bine acum șase ani, când și-a descoperit pasiunea pentru fotografie.

„La început am fost reticentă fața de pasiunea nedescoperită, dar într-un final, descoperindu-mi talentul și atracția față de fotografie, am realizat că asta e ceea ce vreau să fac toată viața mea”.

EMA MADA

De când și-a aflat pasiunea, face poze zilnic, încercând să progreseze tot mai mult și să ajungă din ce în ce mai bună; „spre uimirea mea, am progresat destul de repede”, ne spune ea.

În primii ani, Ema făcea poze cu telefonul, neavând o cameră, dar chiar și așa pozele ei erau foarte bune. Nu cu mult timp în urmă și-a cumpărat primul aparat foto, cu care poate să lucreze mult mai bine și deja lumea începe să îi recunoască talentul.

Foto: Ema Mada

A început prin a face poze familiei și prietenilor, inclusiv mie. În ultimul timp, a început să fie chemată la binecuvântări, majorate, zile de naștere și chiar și la firme, pentru a face poze produselor.

Pe mine, sincer, m-a uimit entuziasmul ei și felul în care lucrează.

O parte din munca sa se găsește pe contul ei de Instagram

SARAH POP

SARAH POP. Foto: Ema Mada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: