ANDREEA: Ghibu la Atelierul de Film Documentar

O elevă a liceului nostru a fost una dintre cei șase aleși la Atelierul de Film Documentar

Hanna Czeli din XI B este o persoană pasionată de artă și de regie. Îi place să se implice în diferite activități din această temă, să experimenteze lucruri noi și sarcini prin care își poate folosi creativitatea, abilitățile și viziunea proprie. 

Sursă imagine: arhiva personală Hanna Czeli

Hanna este foarte încântată, deoarece a fost o experiență foarte frumoasă și plină de creativitate și imaginație, și deja îi este dor de acest atelier, așa că ne-a povestit putin despre cum s-a desfășurat. 

„Fiecare zi am stat nouă ore pe care nici nu le-am simtit, au trecut destul de repede, fiindcă mentorii ne-au binedispus mereu și totul a fost destul de challenging. Spre exemplu, în prima zi  trebuia să facem poze în oraș, în a doua zi să realizăm câteva cadre, iar in ultima zi ne-am putut mândri cu un scurt documentar făcut de noi.”

Am aflat că în cadrul acestui atelier Hanna a aflat multe task-uri din partea mentorilor, și-a învins anxietatea cu privire la socializarea cu oamenii de pe strada.

Sursă imagine: arhiva personală Hanna Czeli

Colega noastră le mulțumește mentorilor Cristina Haneș, Carmen Tofeni, Dragoș Hanciu pentru experiență, ajutor și atenția acordată. 

ANDREEA POP

ANDREEA POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: