ELIZA: Vise extrase din subconștient

În timpul meu liber, obișnuiesc să vizionez multe filme de anumite genuri, însă în general ador să vizionez filme de acțiune, dramă și horror.

Unul dintre aceste filme m-a fascinat foarte mult si merita sa fie vizionat de toată lumea. Numele lui este Inception, regizat de Christopher Nolan, care a fost lansat pe data de 30 iulie 2010.

În acest film este vorba despre lumea viselor. Acest personaj, Dom Cobb, care este jucat de actorul Leonardo Di Caprio, este un spion alături de Arthur, jucat de actorul Joseph Gordon-Levitt, care încearcă sa extragă informații valoroase din subconștientul oamenilor, în timp ce aceștia visează.

Ultima lor misiune are legătură cu un om de afaceri japonez, pe nume Saito. Însă Cobb are un trecut înfiorător in încercarea de a intra în lumea viselor, deoarece el și soția acestuia, Mal, obișnuiau să testeze tehnologia de partajare a viselor, construind o lume din amintirile lor.

La un moment dat, Mal refuză să se mai trezească la realitate și ajunge să se sinucidă, încercând să pară vinovat soțul acesteia.

Acest film merită vizionat de toată lumea și îl recomand dacă ești o persoană pasionată de filme.

ELIZA MOȚ

ELIZA MOȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: