Învață limbi străine cu aceste aplicații!

Învățarea și cunoașterea unei limbi noi nu este un lucru ușor. Pentru ca studiul să fie mai eficient și mai simplu, de-a lungul timpului au apărut și au evoluat în mod constant o serie de aplicații, care oferă o experiență interactivă la învățarea unei noi limbi.

Iată câteva dintre cele mai recomandate:

Duo_Headphones_Gray

Duolingo

Duolingo oferă un concept unic de învățare, prin jocuri, fiind  o aplicație ușor de utilizat, gratuită, ale cărei cursuri sunt create de vorbitori nativi. În prezent, oferă 25 de limbi și este populară printre cei care vorbesc engleza și învață alte limbi.

 

HelloTalk

Permite utilizatorilor să se conecteze la vorbitori nativi și are un chat ca WhatsApp. Totodată, respectivii vorbitori nativi disponibili vor să facă un raport egal și să învețe limba dumneavoastră.

 

Mindsnacks

Această aplicație vă oferă  o listă extinsă de limbi disponibile, alături de  opt până la nouă jocuri, concepute pentru a învăța gramatică și ascultarea vocabularului. De asemenea, veți putea vizualiza progresul făcut, deoarece aplicația integrează  monitorizarea acestuia.

busuu

Busuu

Bussu este o aplicație de învățare a limbilor străine, disponibilă pe Web, Android și iOS. În prezent, acceptă 12 limbi și este gratuită. Aplicația permite utilizatorilor să învețe cuvinte, dialoguri simple și întrebări legate de conversații. În plus, dialogurile sunt înregistrate de vorbitori nativi, ceea ce vă aduce aproape de experiența de învățare a limbii.

 

Babbel

Babbel este un serviciu bazat pe abonament, fondat în 2008. Potrivit LinguaLift, este o verișoară plătită a companiei Duolingo. Versiunea gratuită are 40 de lecții și nu necesită să investești bani. Fiecare lecție începe cu o predare secvențială a vocabularului, cu ajutorul imaginilor.

NARCISA BIȚIȘ

aplicatii

Artwork: Narcisa Bițiș

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: