MĂDĂLIN: Mai greu sau mai ușor?

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru școală în acest moment constă în pregătirea elevilor pentru examenul de bacalaureat și evaluarea națională.

Elevii de clasa a VIII-a si a XII-a se vor întoarce la școală pentru pregătiri începând cu data de 2 iunie. S-ar putea crede ca acestea vor fi mai ușoare, deoarece vor conține doar materia din semestrul I, însă doar din punctul unora de vedere.

După aproape trei luni de vacanță forțată, în care se presupune că elevii au participat la orele online, care nu sunt la fel de practice precum cele de la clasă, este greu de crezut că elevii vor fi bine pregătiți. Cu siguranță aceștia sunt conștienți de importanța acestor examene, dar fără profesorii care să îți spună ce mai ai de învățat si să te stimuleze, este puțin probabil să îți menții interesul pentru învățat.

Pe lângă toate acestea, când se vor întoarce la școală, elevii vor fi nevoiți să respecte normele  de igienă. Vor trebui să stea câte zece într-o clas[, nevoiți să păstreze distanța și să poarte măști la gură.

Aceste lucruri probabil vor influența procesul de învățare al elevilor, astfel că nu se poate vorbi cu certitudine despre viitoare note mai mari sau mai mici.

Noi nu putem să le urăm decât baftă la note cât mai mari!

MĂDĂLIN BERDIE

madalin berdie

MĂDĂLIN BERDIE

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: