RADU: O aplicație în care te poți relaxa cu adevărat

Dark Noise este o aplicație care te ajută să eliberezi stresul acumulat peste zi.

image001

Concepută de Charlie Chapman, cu scopul de a te trimite în zona ta de confort, indiferent unde te-ai afla, aplicația este ușor de folosit, pentru că creatorul ei a folosit un software numit lottie-ios, care este conceput doar pentru telefoanele Apple.

Dark Noise are o multitudine de înregistrări care conțin sunete din natură, diverse zgomote specifice orașului, precum și sunete produse de electrocasnicele din casă. Fiecare înregistrare este diferită, pentru a se mula cât mai bine după particularitățile utilizatorului.

Sunetele care induc o stare de bine diferă foarte mult de la o persoană la alta, pentru că suntem diferiți și fiecare dintre noi asociem anumite sunete cu stări pe care le-am trăit deja prin experiența personală.

Cu toate aceste plusuri, aplicația are dezavantajul de a nu fi gratuită, ceea ce nu o face accesibilă oricui. Deși prețul de 20 de lei poate să pară mult pentru o aplicație, pentru mulți dintre noi, pot să vă spun cu certitudine că dacă veți alege s-o cumpărați, veți fi surprinși cât de mult vă va plăcea să o folosiți.

RADU PORUMB

radu porumb

RADU PORUMB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: