RAREȘ & RAREȘ: Viața unui fotbalist în carantină

Fost elev al Colegiului Național Onisifor Ghibu, Antonio Marcu a decis să ne spună câte ceva pentru a ne menține în formă în timp de carantină.

fotbal Antonio Marcu

ANTONIO MARCU. Sursă foto: arhiva personală

În varsta de 17 ani, tânărul atacant și-a inceput recent cariera de jucator profesionist la clubul FC Universitatea Cluj 1919.

Acesta practică fotbal de 12 ani, incepand chiar la echipa Liceului Onisifor Ghibu, fiind antrenat de către prof. Nicolae Dragoș (Dumnezeu să-l ierte!) și prof. Vali Laslău.

În timp ce juca la clubul LPS Bihorul, cariera lui de fotbalist a luat o intorsatura atunci cand a primit oferta de la FC Universitatea Cluj .

Aceasta perioada de carantina nu i-a pus dificultati in ceea ce priveste conditia fizică. Antonio are un program de antrenament strict supervizat de catre preparatorul fizic al echipei.

Atacantul Marcu Antonio ne dezvaluie o mica parte din antrenamentele de zi cu zi pentru a fi in forma maxima. El incepe fiecare dimineata cu micul-dejun, considerandu-l una dintre cele mai importante mese ale zilei. Iși incepe antrenamentul cu sesiunea cardio, care il ajuta pentru capacitatea de rezistenta, continuându-l cu un circuit de forță cu lucruri obisnuite din casă, terminandu-si antrenamentul cu o serie de exercitii abdominale.

Ce îi lipsește tânărului atacant?

„Imi lipsesc antrenamnetele dinaintea carantinei, îmi lipseste atmosfera din vestiar și meciurile oficiale. Sper ca dupa data de 1 iunie vom incerca sa revenim la normal și sa reincepem antrenamentele cat mai repede.”

image002

Sursă foto: arhiva personală Antonio Marcu

Antonio sfătuiește pe toată lumea să nu se lase copleșită de această etapă grea din viața noastră și să-și folosească timpul productiv, făcând cât mai mult sport în casă.

RAREȘ BREDEAN, KENDERESI RAREȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: