ELENA & ANDREI: Este sigur să comand de pe AliExpress?

AliExpress este o platformă chinezească de vânzare și cumpărare înființată în urmă cu nouă ani, unde diverși distribuitori își pot comercializa marfa oriunde în lume.

produs cumparat 1

Sursă foto: arhiva personală Elena Igaș

Probabil si voi ați auzit de acest site și v-ați întrebat daca e sigur să apelezi la un vânzător atât de îndepărtat. Răspunsul e DA!

În ceea ce privește experiență mea, a fost una destul de plăcută. Am achiziționat diverse obiecte personalizate în stil anime, obiecte pe care nu le-aș putea găsi la noi în țară.

Plata am făcut-o online cu cardul, într-un mod sigur, iar produsele au venit în decursul unei luni sau chiar două, la cea mai apropiată poștă.

În plus, îți poți urmări comanda în timp real.

Aș recomanda acest site deoarece are o gamă largă de produse, majoritatea calitative și la preț accesibil.

În ceea ce privește articolele vestimentare, trebuie vizualizat tabelul cu mărimi, deoarece măsurile asiatice sunt mai mici decât cele europene; eu, cel puțin, mereu îmi comand haine cu un număr mai mare, iar acestea îmi vin perfect.

Un motiv pentru care nu aș recomanda acest mijloc de shopping se leagă de transport. De exemplu, dacă cumperi 20 de produse de la vânzători diferiți, nu o să îți vină toate în același colet și, cel mai probabil, va trebui să mergi la poștă de 20 de ori.

În continuare, Daiana Țap, o tânără în vârstă de 19 ani, ne va împărtăși opinia ei:

Daiana Tap

Daiana Țap

„Experienta mea pe AliExpress a fost una bună, spre surprinderea mea. Nu mă așteptam ca produsele pe care le am comandat – de la farduri până la genți sau haine – să fie la o calitate chiar bună.

Durata livrarii e puțin mai nesatisfăcătoare, având în vedere că durează o lună, două sau poate chiar trei. Totuși, pentru comenzile mele, în decurs de o lună au ajuns majoritatea lucrurilor comandate”.

Rămâne la alegerea voastră dacă veți apela la această formă de shopping, însă eu o recomand cu plăcere și cred că e o experiență unică, ce nu trebuie ratată.

ELENA IGAȘ, ANDREI SÎRB

Elena Igas si Andrei Sarb

ANDREI SÎRB şi ELENA IGAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: