DIANA OSVALD & RELISA CIORBA: Scriitor de Dragobete

Andreea Sîrca, elevă în clasa a IX-a D la liceul nostru, a câștigat locul întâi la narațiune, în cadrul concursului de creație „Dragobetele”. Narațiunea ei se pare că a fost cea mai apreciată şi a atras atenția şi interesul tuturor, având ca temă iubirea.

naratiune

Andreea Sîrca

„Eu pur si simplu când scriu imi iau foaia si scriu tot ceea ce gandesc”, ne-a spus Andreea, care a început să aibă această pasiune din 2016, abordând teme care descriu generația de azi – iubirea, de exemplu.

O singură iubire vreau să trăiesc alături de tine!

Mi-am dat speranțe, speranțe la care nu m-am așteptat niciodată, în care eu credeam la nesfârșit. Ştii de ce? Deoarece singurătatea era singurul cuvant care ma descria in acel moment, cu drag am lasat oamenii dragi, cu drag l-am lăsat pe el, în oceanul de lacrimi ma sufocam atunci, zici ca nu aveam putere sa înot, nu aveam putere sa imi revin si sa-mi spun „totul va fi bine”, ma întrebam mereu de ce doare atat de tare singurătatea? De ce nu e pe moment tot ceea ce ne rănește? De ce suferim atat de mult? Atatea întrebări pentru un simplu cuvant, „singurătatea”.

text

Însă te-am intalnit pe tine si sperantele in mine au renăscut, m-am ținut de un fir subțire in ultima perioada de speranța, însă nu s-a rupt; odata ce nu s-a rupt, n-am renuntat la omul din mine, nu am renuntat, deoarece tu esti acela, uneori ma faci sa aleg intre mine si tine, dar tu esti eu, acel fir m-a facut sa te iubesc mai mult, deoarece il întăresc cu iubirea ta, iar acum ai facut cel mai miraculos lucru si am ajuns sa ne iubim reciproc, acum tot ceea ce fac e sa te iubesc pe tine. Însă vreau sa iti mărturisesc anumite lucruri importante pentru mine. Sa stii ca nu vreau sa ma mint cu ideea ca tu nu iti vei da interesul pentru noi doi, nu vreau sa te pierd din lucruri simple, vreau doar sa stii ca vei fi mereu aici, prima oară, însă nu o fac, dar daca te voi pierde, va fi prima oară când traiesc vindecarea. Vreau sa trăim iubirea noastra stând la geam, privind fiecare picătură de ploaie care se scurge pe geamul camerei noastre, vreau sa pictez impreuna cu tine iubirea pe care o trăim, vreau sa-ti ascult corpul când adormi, vreau ca sfarsitul acestei vieți sa ne prindă ținându-ne de mână, pentru ca datorita tie mi-am dat seama ca oamenii sunt rupti in anumite bucăți, iar bucățile tale rupte îmi completează golurile. Te ador, privindu-te! (Andreea Sîrca)

Noi o felicităm pentru premiu şi îi urăm mult succes în continuare!

DIANA OSVALD, RELISA CIORBA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: