ALINA ZGHIBOLŢ & ALEXA MARIA FIŢ: „Micul roboțel de la X Factor”. Plus VIDEO

Ea este Teodora Sava, o tânără în vârstă de 16 ani care cântă demenţial. Ea învaţă la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamţ. Teodora cântă de mică, iar anul trecut a fost concurentă la concursul de muzică X Factor.

image001

Teodora Sava

Teodora  ne spune că talentul ei a fost descoperit de către o măicuţă (directorea grădiniţei) care i-a compus nişte piese pentru copii. Ea a moştenit acest talent de la tatăl ei cu care a susţinut un recital la un eveniment în Iaşi. „Am ales să fac acest pas în acest domeniu pentru că am fost atrasă de mică de muzică”, ne mărturiseşte Teodora.

Anul trecut, Teodora a participat la X Factor, unde a ajuns până în Gala a doua. Teodora spune că această experienţă a fost complexă: „De-a lungul celor două luni în care am stat în casa X Factor, am trăit mii de stări şi stresul era foarte mare, însă mă simt împlinită, căci am trăit un frumos vis, pe care l-aş relua”.

Despre  juraţi  are doar cuvinte de laudă, spunând că sunt artişti minunaţi, fiind foarte fericită că a avut ocazia să îi întâlnescă şi să stea de vorbă cu ei. Juraţii au avut aprecieri la adresa Teodorei, comparând-o cu un mic roboţel, deoarece este foarte tehnică şi cântă foarte bine.

Cu ceilalţi concurenţi, Teodora s-a împrietenit foarte repede, acum fiindu-i foarte dor de ei. Ea a rămas prietenă cu ei, păstrând şi acum legătura.

image002

Mentorul ei de la X Factor a fost Delia. „Mă bucur că am lucrat cu Delia, şi nu numai, căci am devenit şi prietene între timp”, ne povesteşte Teodora. Artista noastră ne spune că Delia este o persoană foarte amuzantă şi bună, petrecând multe momente frumoase împreună.

Între Teodora  de pe scenă şi cea din spatele scenei nu este o mare diferenţă, atât doar că pe scenă are mai multă emoţie, iar starea ei depinde de piesa pe care o interpretează.

Teodora spune că Beyonce este o inspiraţie pentru ea în acest domeniu. „De mică, uitându-mă la prestaţiile ei, mi-am făcut curaj să cânt şi astfel am devenit un mare fan”, ne spune Teodora.

Ce înseamnă muzica pentru ea? Teodora nu are un răspuns clar la această  întrebare, nu are cuvinte să descrie aşa ceva, doar poate să ne spună că muzica este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. De fiecare dată când urcă pe scenă, se simte foarte bine, având foarte mari emoţii, dar de cele mai multe ori constructive.

Pentru viitor are vise foarte mari, dar încă nu poate să ne vorbească despre ele.

Sursă foto: pagina de Facebook a Teodorei Sava

ALINA ZGHIBOLŢ, ALEXA MARIA FIŢ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: