DENISA LEAC & ANTONIA MAG: Aplicație dedicată utilizatorilor Vodafone

Peste 9,5 milioane de persoane și mii de companii contează pe rețeaua de comunicații Vodafone. Această companie și-a lansat de ceva vreme aplicația MyVodafone, care are din septembrie 2017 o noua versiune.

20180308_115823

Foto: Adina Vesa

Cu ajutorul acestei aplicații, poți beneficia de noutăți legate de rețea, de produse la prețuri incredibile, care sunt livrate direct în contul tău.

MyVodafone este pe locul 3 in topul Magazin Play la secțiunea topul aplicațiilor. Vodafone se clasează pe locul 25 în topul celor mai inovatoare companii din lume, pe baza analizei întocmite de Boston Consulting Group. Am găsit aceste informatii chiar propriul site al companiei, www.vodafone.ro.

Intrând în aplicația MyVodafone, ai la dispoziție diferite categorii în care poți să îți accesezi contul online sau să achiziționezi produse aflate în aplicație.


Verifici cât net, minute sau sms-uri mai ai, activezi sau dezactivezi extra optiuni promoționale pentru cartela ta, activezi sau dezactivezi servicii pentru abonamentul tău, verifici, descarci si plătești factura cu cardul. Toate aceste facilități ne sunt prezentate de companie.

Cu fiecare achiziție, clienții primesc anumite bonusuri care se transformă în puncte.

Noi îți recomandăm această aplicatie, este 100% gratuită și te ajuta să găsești informații privind produsele acestei companii de telefonie.

Am vorbit cu un utilizator care ne-a împărtășit beneficiile acestei aplicații: folosind această aplicație poți verifica, descărca și plăti factura instant. Aplicația te va identifica automat, ajutandu-te să îți verifici contul și optiunile activate.

denisa02

Pregătim un material spre sfarsitul lunii in care un reprezentant al companiei Vodafone a acceptat să ne acorde un interviu, astfel că vom avea informații de ultima oră, chiar de la sursă.

DENISA LEAC, ANTONIA MAG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: