NATALIA CHIŞ & LACATÂŞ CYNTHIA: La Stelele Dansului

Maria-Ioana Bocor este elevă în clasa a XI-a la profilul Ştiinţe ale Naturii, la Liceul Teoretic Aurel Lazăr din Oradea. Ea a reuşit să îşi îndeplinească marea pasiune, aceea de a dansa.

image001

Maria-Ioana Bocor

Maria dansează de la vârsta de 6 ani. A început cu dansul de societate, iar la vârsta de 8 ani dansul sportiv. După trei ani a lăsat dansul sportiv şi a reluat dansul de societate, în trupa Favorite Dance.

Alături de colegii ei, a participat la diverse concursuri naţionale,  unde a ocupat un loc pe podium de majoritatea dăţilor.

După o perioadă de trei ani a întrerupt pentru un an dansul, ea regretând mai târziu acest lucru. Ajunsă la liceu, a reînceput dansul sportive, pe care îl practică până în prezent.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

În această săptămână sunt disponibile job-uri de:

desenator tehnic, lucrător comercial, inginer reţelistică

image004

Lista completă a locurilor de muncă disponibile se găsește la adresa: http://www.locuridemuncabihor.ro/component/jsjobs/job/newestjobs?Itemid=435

Până în clasa a-VIII-a, Maria a fost elevă la Liceul de Arte, unde a studiat pianul, o altă pasiune a ei, a participat la concursuri naţionale, iar la vârsta de 12 ani a obţinut premiul doi la concursul internaţional Craiova Piano. Din păcate, a trebuit să  renunţe la această carieră, din cauza unor probleme de sănătate.

Practică dansul sportiv la clubul Stelele Dansului. Alături de partenerul ei, Andrei Manea, a obţinut în decursul a doi ani medalii de bronz, aur şi argint, dar  şi  alte locuri finaliste la diverse competiţii regionale şi naţionale.

Anul trecut a participat la două concursuri internaţionale. În luna iulie, anul trecut, în Oradea, la WDSF Varadinum Dance Festival, a obţinut locul 4, iar in septembrie la Sibiu a avut loc concursul Transylvania Grand Prix, unde a obţinut locul doi la categoria D, latino, 16-35 ani.

Pe  lângă acestea, Maria  este voluntară in cadrul Serviciului Judeţean  de Ambulanţă  Bihor şi in cadrul Crucii Roşii.

NATALIA CHIŞ, CYNTHIA LACATÂŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: