Poftiţi de votaţi!

În intervalul 11 decembrie 2017 –  21 ianuarie 2018, orădenii au fost chemaţi să depună proiecte în cadrul programului „Oradea – Bugetare participativă”, care va finanţa cu 1,5 milioane de euro un număr de zece proiecte câştigătoare. În cursa pentru finanţare au fost depuse 197 de proiecte, dintre care 41 au fost validate.

vot ghibu

Foto: Flavia Bogdan

Până acum, nimic interesant, nu…? Ei bine, ţin să vă anunţ că liceul nostru  a depus un proiect, intitulat „Parcul Etnografic Onisifor Ghibu”, care se numără printre cele 41 acceptate.

Proiectul de la Ghibu îşi propune să amenajeze un spaţiu din perimetrul liceului. Acesta va găzdui o casă tradiţională, care ne va transpune în viaţa de la ţară, şi o şură-atelier modernizată, în care tinerii îşi vor putea demonstra talentele.

Dacă aceste lucruri vi se par (prea) rustice, aflaţi că ele vor fi utilate cu aparate de proiecţie şi multe alte elemente.

Pentru a afla mai multe informaţii despre proiectul nostru, vă rog să accesaţi link-ul: https://activ.oradea.ro/proiecte/detaliu-proiect/id/157/page/1

Tot ceea ce v-am spus va fi posibil doar cu ajutorul vostru, al fiecăruia. Începând de azi, 5 februarie 2018, si până în 3 martie 2018, proiectul nostru va putea fi votat pe site-ul https://activ.oradea.ro/, la secţiunea  VOTEAZA PROIECT.

De precizat faptul că votarea se poate face introducându-vă adresa de e-mail sau conectându-vă pe contul de Facebook.

Ghibu are nevoie de voturile voastre mai mult decât niciodată, fapt pentru care rugăm  nu doar elevii şcolii să voteze acest proiect de mari proporţii.

Acesta va crea o punte între şcoală şi comunitatea cartierului Nufărul, între trecut şi prezent, între rustic şi modern. Am să închei prin a vă împărtăşi cuvintele lui Lucian Blaga: „Veşnicia s-a născut la sat!”

ADRIANA ŞTIUBE

adriana-stiube

ADRIANA ȘTIUBE. Sursă imagine: oradealife.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: