RALUCA GĂVRUȚA & DENISA ȚURCĂU: Naruto e Mister Boboc

Ionuț Nistor este elev al liceului nostru, la secția mate-info, iar în data de 19 ianuarie 2018 a câștigat titlul de Mister Boboc în cadrul Balului Bobocilor ediția 2017-2018.

large

Ionuț împreună cu Carina Groza au participat la Balul Bobocilor sub îndrumarea lui Alexandru Trip și Oana Nicoruț și i-au interpretat pe Naruto, respectiv Sakura, personajele principale din faimosul anime Naruto.

Momentul artistic a fost realizat cu ajutorul ideilor celor doi boboci, dar și ale tutorilor, iar după părerea lui Ionuț a ieșit exact așa cum și-a dorit.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

În această săptămână sunt disponibile posturi de:

agent vânzări, analist financiar și asistent comercial

analist

Pentru acestea se solicită experiență de cel puțin un an.

Lista completă a joburilor disponibile în Oradea o găsiți pe link-ul http://www.bihor.anofm.ro/lmv.php.

Aceste informații sunt oferite de AJOFM Bihor.

 

Ionuț a fost foarte încântat să îl interpreteze pe Naruto, deoarece este fan al anime-ului cu același nume şi, ca pentru orice fan, oportunitatea de a te îmbraca și de a intra în pielea personajului tău favorit este ceva spectaculos.

Costumele necesare pentru momentul lor artistic şi le-au procurat fiecare: Ionuț l-a comandat de pe Internet, iar Carina l-a făcut la croitor.

Bobocul nostu a avut emoții la începutul balului, însă după ce fiecare echipă s-a prezentat, emoţiile au trecut și s-a putut concentra pe ce a avut de făcut.

Proba de cultură generală a decurs bine pentru echipa numărul 2, deoarece au răspuns corect la cele doua întrebări, însă cea mai grea probă, dar și cea mai amuzantă, a fost proba-surpriză – Ionuț împreună cu ceilalți băieți au fost nevoiți să își facă manichiura.

Pentru Ionuț, ca și pentru orice alt participant, cel mai emoționant moment a fost cel în care s-au anunțat câștigătorii.

Ionuț le este recunoscător tutorilor și partenerei lui pentru sprijinul acordat și vrea să le mulțumească pentru tot ce au făcut pentru el.

RALUCA GĂVRUȚA, DENISA ȚURCĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: