LARISA BĂRCUI: Speranță a atletismului bihorean

Ellen Alexandra Bărcui, în vârstă de numai 12 ani, este speranța atletismului bihorean la fond şi semifond.

barcui ellen

ELLEN BĂRCUI

Elevă în clasa a VII-a la Şcoala Floare de Lotus Sânmartin, este vicecampioană națională la proba de 800 metri, locul 1 la etapa de zonă la 1.500 metri  a câștigat locul patru la etapa națională finală, în Ungaria fiind pe podium de 10 ori, iar in Romania de peste 80 de ori.

Aceasta face antrenamente la LPS Bihor și pe pista de atletism din Băile Felix, îndrumată  de către domnul antrenorul Robert Olah.

Totul a început înca de la gradiniță, când a început să participe la concursuri de atletism, unde a fost repede remarcara de antrenori si oameni ai sportului , dar antrenamentele le-a început acum trei ani.

Ellen susține că atletismul o defineste, este cea mai mare pasiune a ei si asta vrea sa faca tot restul vietii. Cel mai mare vis al ei este sa ajungă o atletă de talie mondială, cunoscută în toată lumea.

Atleta le transmite celor care  vor sa devină sportivi de performanță să creadă in visurile lor si sa nu renunțe niciodată, deoarece cu mult antrenament, ambiție si susținere in principal din partea familiei, se poate ajunge foarte departe!

LARISA BĂRCUI

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: