LARISA BARCUI & ALEXANDRA GHERMAN: Visează la 200K

Alex Prepelita este YouTuber-ul care detinea canalul „Cringe Alert”, şters din cauza nenumaratelor raporturi primite (dupa spusele acestuia). Alex sustine că ziua în care i s-a închis canalul a fost singura dată în viaţa lui când a simţit cu adevărat tristeţe.

Alex Prepeliță

ALEX PREPELIŢĂ

Acesta a mai avut si inainte un alt canal de YouTube, unul bazat pe baschet, dar nu a mers prea bine fata de canalul lui amuzant prin care a reusit sa isi indeplineasca visul, fanii trimitandu-i uneori mesaje cu poze haioase sau sugestii de videoclipuri si multe mesaje de sustinere.

Postarea dupa pagina lui de Facebook, despre motivul stergerii canalului a avut un mare impact. YouTube-erul si-a deschis de curand un nou canal Cringe Alert cu aceeasi tema, spunand ca va continua sa posteze momente cringe si amuzante, iar daca il vor inchide si pe acesta,atunci va mai deschide unul.

Acesta sustine ca a incercat sa le explice si celorlalti ca sunt doar niste glume si o noua metoda de amuzament pe YouTube.

Alex e sigur ca va reusi sa-si refaca repede numarul de abonati, el facand in doar trei saptamani 50.000 de abonati, visul lui fiind sa ajunga la 200K.

Noua ne-a facut placere sa-i luam un interviu si ii dorim mult succes in continuare!

LARISA BARCUI, ALEXANDRA GHERMAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: