DARIA COPOS: Votaţi Roxana!

Roxana Rebeca Băican, elevă în clasa a XI-a D, candidează în acest an pentru titlul de preşedintă a Consiliului Elevilor. Tot pentru acest titlu se luptă si Ioana Alexandra Vasile, elevă în clasa a XI-a C.

image001

ROXANA BĂICAN

„Pentru a fi preşedintele Consiliului Elevilor, e nevoie de ambiţie, seriozitate, putere de înţelegere şi mai ales multă răbdare, lucruri care mă definesc”, ne mărturiseşte Roxana.

Roxana este o fire comunicativă, căreia mereu i-a plăcut să organizeze diferite activităţi sau evenimente, iar datorită ambiţiei şi seriozităţii a reuşit ceea ce şi-a propus în scurt timp.

Deşi este o provocare pentru ea, a luat această decizie din propria iniţiativă şi din dorinţa de a schimba pe cât posibil atmosfera liceului nostru.

Roxanei îi plac provocările, ca şi ideile noi, fiind dispusă să asculte fiecare opinie a elevilor, pentru a convieţui cât mai bine. Ea consideră că aceasta este o şansă de exprimare, dar nu doar a sa, ci a întregii şcoli.

Face parte din CSE de mai bine de un an, iar pe Ioana, „rivala” sa, o cunoaşte încă din clasa a IX-a şi susţine faptul că ele se înţeleg destul de bine.

Îşi doreşte ca elevii să participle la cât mai multe activităţi extraşcolare, care să îi iniţieze în drumul pe care aceştia aleg să-l parcurgă.

„Indiferent de rezultate, sunt sigură că, oricare dintre noi ar ieşi învingătoare, Consiliul va avea un preşedinte bun, iar elevilor din liceul nostru doresc să le transmit că luni, 9 octombrie 2017. îşi pot vota aleasa!”, adaugă Roxana.

DARIA COPOS

image002

DARIA COPOS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: