DALIA ŢIGAN: Patiseria Flavours mai aproape de Ghibu

 

Să fii susținut, apreciat și iubit te poate duce pe culmile succesului și scoate la iveală tot ce e mai bun din tine. Acest lucru ne este confirmat de succesul Patriciei, care a renunțat la job-ul strict de a fi contabilă, pentru a da frâu liber imaginației si pentru a permite laturii sale artistice să se dezvolte.

 

 

Am avut onoarea de-a afla că pasiunea Patriciei pentru această artă culinară a apărut încă din copilarie, din dorința de-a îndulci viața familiei sale.

Susținută și încurajată de cei care se bucurau de creațiile și combinațiile ei de arome, a început să participe la seminare în domeniul acesta, iar mai târziu, a avut ocazia de a aproviziona aceste întâlniri cu produsele ei de patiserie.

Patricia s-a îndrăgostit de ciocolată, decor şi bucuria adusă oamenilor dragi din jurul ei. Astfel a apărut Patiseria Flavours, iar imaginația și dragostea ei pentru crearea deliciilor de patiserie, a depășit grupul ei de prieteni și familie, ajungând și în farfuriile celor care apelează la serviciile ei. Patricia ne-a dezvăluit că inspirația o iei de peste tot: din cărți, reviste, internet, dar întotdeauna ai nevoie de partea proprie de creativitate, unde să combini tu aromele, chiar şi nuanţele, astfel incât produsele să poarte amprenta ta.

 

pat04

Pentru a gusta aceste delicii, Patricia ne informează că în scurt timp le vom putea găsi în propria cofetărie, în apropierea Liceului Onisfor Ghibu. Data inaugurării si data exactă vor fi anunțate pe pagina sa oficiala de Facebook – Patiseria Flavours

Până atunci comenzile vor fi preluate telefonic la numărul 0740 245 584 sau pe pagina de Facebook.

DALIA ŢIGAN

DALIA ŢIGAN

DALIA ŢIGAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: