ADELINA CRIȘAN: „Ajută oamenii să aibă ceea ce-și doresc!”

Alexandru Sass este un tânăr orădean stabilit în Londra, care a absolvit Liceul Teoretic Lucian Blaga din Oradea. Alexandru deține o franciză în domeniul turismului de mai bine de un an și se ocupă cu lansarea unei noi tehnologii în Europa.

feat

ALEXANDRU SASS

În urmă cu trei – patru ani își dorea foarte mult să fie fotbalist și să practice arbitrajul.

După ce a ajuns la o vârstă și a realizat că nu excela ca fotbalist, a avut ca prioritate arbitrajul, până a realizat că sunt alte căi în care poți să iți semnezi singur cecul, nu este neapărat nevoie de cineva să ți-l semneze.

A deținut și înainte să plece o astfel de franciză, a fost un timp extraordinar și juca fotbal, nu avea nimic special ce să îl diferentieze, nu era nici cel mai educat, nici cel mai puțin educat, dar în viață tot mai mulți dintre noi realizam că nu este neapărat să fii inteligent pentru a face bani în ziua de azi sau pentru a avea viața pe care ți-o dorești.

A început de la vârsta de 18 ani când a descoperit termenul de „franciză” – atunci a realizat că poate să fie propriul său șef și fără să aibă investiții foarte mari ca și într-un business clasic. În acea perioadă juca fotbal și arbitra meciuri de fotbal,dar energia și ideea de a se conduce singur și potențialul de a câștiga nelimitat au fost atât de puternice încât și-a spus că vrea să facă asta pentru tot restul vieții.

Iubește ceea ce face, în fiecare dimineață se trezește și este recunoscător pentru tot ce are în viața sa, pentru că poate să se trezească la ce ora dorește fără o alarmă, fără grabă având ritualuri zilnice ca și cititul și dezvoltarea personală continua prin YouTube si citindu-și țelurile, ceea ce îl face să câștige fiecare dimineață.

Serviciul lui Alexandru înseamnă implicare în ceva mai mult decât în noi înșine, lucrând cu oamenii zilnic, mereu încearcă să le afle nevoile și să le completeze indiferent că asta înseamna vacanțe mai frumoase peste tot în lume, o comunitate sau poate chiar un venit în plus, pentru fiecare dintre ei înseamna ceva, iar prin acel concept, prin această comunitate ,,YoungTravelTeam” îi ajută să iși adauge mai multă valoare și experiențe în viață.

image004

„După ce am avut propria franciză în Oradea, în viață știm că nu conteaza de cate ori cazi, ci contează de câte ori te ridici și mergi mai departe, așa că pentru început am decis să plec în Londra pentru mai multe oportunități și pentru a mă ridica din situația în care eram.

La început am lucrat ca și oricare alt român. Mi-am făcut un CV fals, ca am lucrat în clublurile și barurile din Oradea, ca să pot să fiu angajat ca barman.

După care încet – încet am vrut ceva mai mult de la viață, așa că, uite, nu e o rușine să lucrezi la un job, dar daca nu îți este de ajuns este o problemă să rămâi la același nivel”, ne-a povestit Alexandru drumul lui spre Londra.

Alexandru ne spune despre oamenii cu care lucrează că sunt o clasă de oameni care văd doar munca și apoi se intorc seara la familiile lor obosiți, dar totodata este o oportunitate, deoarece majoritatea acestor oameni sunt acolo pentru că vor mai mult de la viață; altfel, se multumeau cu o viață acasă indiferent de unde vin.

„Sincer cred că este ceva ce oricine și-ar dori să facă, să călătorești prin lume, să ajuți alți oameni și să faci bani în același timp pentru mulți sună ca un vis. Pot să zic că sunt majoritatea timpului relaxat, dar ce e interesant în viața oamenilor este că nu ei nu pot face la fel, ci majoritatea dintre noi nu credem că așa ceva ni se cuvine, o astfel de viață”, ne-a mai declarat Alexandru.

 

La început l-a susținut fratele său, ține minte și acum peste câte a trebuit să treacă din cauza celor apropiați care încercau să-i fure visul; indirect îi spunea să se liniștească, să se ducă la școală, să se angajeze. Îl întrebau „De ce crezi ca o sa reusesti?” Ei nu o făceau intenționat, o făceau doar din dorința de a-și proteja copilul sau apropiatul, dar odata ce cumperi opinia cuiva, îi cumperi și modul de viață.

Așa că mereu a vrut un alt mod de viață, a ascultat de oameni care au ceea ce iși doresc. A fost ciudat la început pentru el să se integreze într-un oraș nou, dar totodata știa că totul ține de atitudinea lui și cum privește el lucrurile. În viață 10% este cum se întâmplă lucrurile și 90% cum le privești.

„Urmează oamenii care au ceea ce își doresc. Nu asculta de cei care nu au viața, mașina, profesia sau stilul de viață pe care ți-l dorești, pentru că ei te pot învața doar prin ce au trecut ei. Dacă îți dorești o profesie, un anumit lucru sau un anumit venit, ascultă și caută persoana care are ceea ce îți dorește. Ajută cât mai mulți oameni să aibă ceea ce-și doresc, pentru ca mai apoi să obții ceea ce tu îți dorești cu adevarat. Doar pornește spre ceea ce îți dorești, pentru că nu trebuie să fii cel mai bun ca să începi, dar trebuie să începi pentru a deveni cel mai bun. Sper că fiecare dintre voi să obțineți ceea ce vă doriți pentru că, indiferent în ce credeți, sunteți cea mai mare creație a universului, aveți mâini, picioare, puteți respira și meritați să faceți exact ceea ce vă doriți în viața!”, ne-a sfătuit Alexandru.

ADELINA CRIŞAN

image008

ADELINA CRIŞAN

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: