ADRIANA ŞTIUBE: Fotogalerie LOGO Debate

I-am adunat in studioul nostru  pe ultimii premianti ai clubului LOGO Debate: Narcisa Dărăban (XI D), Denisa Moga (XI D) şi Ionuţ Tripon ( X C).

Cu siguranta ii stiti cu totii, deoarece ne-au mai reprezentat cu succes si in anii trecuti. Intalnirea noastra de joi se leaga de cea mai recenta victorie  a acestora, si anume calificarea in Etapa Nationala de Debate, care a avut loc la Colegiul National Emanuil Gojdu. Mai multe detalii referitoare la aceasta victorie, precum si alte detalii gasiti in acest articol: ADRIANA ŞTIUBE: Ghibu, cel mai bun debater

LOGO Debate este condus de doamna Sandor Lilla, careia olimpicii nostri doresc sa ii multumeasca pentru tot sprijinul  acordat.

Am profitat de prezenta in studio a olimpicilor nostri si le-am smuls cate o declaratie, in ceea ce priveste debate-ul, Narcisei si lui Ionut. „Dezbaterile sunt o poarta catre o lume in care nu exista un argument  de necombatut, o situatie fara solutii, o perspective absoluta sau o tiranie informatională. Sunt cea mai buna pastila impotriva ignorantei si un mijloc de informare constanta despre cele mai importante evenimente economico-politice din lume”.

Ionut ne-a marturisit ca „abilitatea de a dezbate este, din punctul meu de vedere, o abilitate pe care toti ar trebui sa o avem, pentru ca aceasta implica atat capacitatea de a-ti exprima ideile public, cat si de a le sustine, lucru pe care eu il consider cea mai importanta trasatura din viata oricui”.

Urmatoarea proba a olimpicilor nostri, etapa nationala, va avea loc la Piatra Neamt, in perioada 10-15 iulie.

Le multumim Narcisei, Denisei si lui Ionut pentru timpul acordat si nu ne ramane altceva de facut decat sa le tinem pumnii in etapa nationala.

Foto: Adriana Ştiube

ADRIANA ŞTIUBE

adriana-stiube

ADRIANA ȘTIUBE. Sursă imagine: oradealife.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: