DENISA LEAC: Promoter-ul, un job care necesită sacrificii

A fi promoter şi elev în acelaşi timp înseamnă pierderea copilăriei, dar şi pierderea timpului tău liber. A fi elev şi promoter în acelasi timp este foarte dificil, deoarece aceste lucruri sunt opuse.

Pentru a fi promoter, trebuie să ai 16 ani împliniţi, ceea ce înseamnă că eşti elev de liceu. Ştiind că un elev are foarte mult de învăţat, la 14 sau mai multe materii, este dificil ca după orele de curs să mergi acasă, să-ţi laşi lucrurile şi uneori sa n-ai timp de nimic şi să mergi direct la promo.

Atribuţiile unui elev sunt să înveţe, dar dacă acesta face promoţii, îi este greu sa le împace pe toate. În general, cele mai dificile zile sunt când ai teze, iar când vii seara obosit de la promo, să începi să înveţi sau să îţi faci temele – este cel mai groaznic lucru posibil.

Pe de altă parte, cu ajutorul promoţiilor cunoşti persoane noi şi îţi faci relaţii strânse cu cei din jurul tău. Începi să descoperi încetul cu încetul cum sunt oamenii şi cum este să treci de la copilărie la maturitate. Aceste lucruri te ajută să ştii ce te aşteaptă în viaţă şi să cunoşti cu adevărat lucrurile esenţiale.

Promoţiile înseamnă de cele mai multe ori ore pierdute din viaţa adolescenţilor. Cel mai des se pierd orele de somn, deoarece programul este lung şi e foarte greu să dormi cinci sau şase ore pe noapte, a doua zi să mergi la şcoală, iar apoi să repeţi acest lucru încontinuu.

A fi sau a nu fi promoter, când încă eşti elev, rămâne o dilemă frecventă în rândul adolescenţilor.

DENISA LEAC

denisa leac 02

DENISA LEAC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: