ELISA STANCIU & RELISA CIORBA: Cum ar fi dacă?

Andrei Bonatiu este un tânăr de 17 ani, în clasa a X-a, la Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu. De curând acesta si-a deschis un canal de YouTube si si-a început cariera de vlogger https://www.youtube.com/channel/UCE_PCPt1YeWDbORU-tltrFw.

vlog

Andrei alături de subsemnata, Elisa Stanciu

Toata aceasta poveste a inceput de la o simpla intrebare, „Cum ar fi daca?”, pe care se pare ca si-a pus-o de mult, dar nu se simtea destul de pregatit si a renuntat la aceasta idee. În 1 martie 2017 era pregatit să pună totul in practica si pentru a incepe cariera de vlogger.

Primul videoclip postat a fost in 1 martie 2017, care se pare ca a avut un impact mare şi l-a motivat să continue in acest domeniu. Se pare ca are parte de un feedback pozitiv  primit de la persoanele care il urmaresc, de la prieteni, si canalul a evoluat destul de mult a intr-un timp relativ scurt; pana in prezent are 362 de abonati.

Cea mai mare reusita a lui de pana acuma a fost faptul ca in data de 30 martie 2017 a fost contactat  de un post local de radio din Satu Mare , în urma postărilor  de pe YouTube.

Directia pe  care vrea sa mearga  este de a dezbate cat mai multe teme – scoala situatia actuala din Romania , norocul in viata etc.

Pana in prezent acesta are 14 videoclipuri: Inceputul pe youtube ; Q&A – Azi este mainele de ieri; 14 februarie, o zi speciala; Scoala, abator mintal; Am aparut la radio; Reteta succesului; Daily Vlog – Evoluam spiritual; M-a recunoscut casiera; Samuraiul oradean; Q&A – Ce faci de Paste?; Daily vlog – Unboxing; Am/N-am intr-un sant?

ELISA STANCIU, RELISA CIORBA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: