RĂZVAN GRACZIAŞ & BOGDAN ZSURZS: More than just a game

Majoritatea oamenilor au auzit despre acest sport-rege care este fotbalul. Pentru unii este doar un simplu joc, care dureaza doar 90 de minute, dar pentru altii este un mod de viata si in acelaşi timp un mod de a uita de toate problemele.

Multi dintre cei care practica un sport au unele modele pe care le urmaresc si vor sa devina ca acele persoane, însă nu multi realizeaza ca acestia onoreaza in public ceea ce au practicat ani de zile in privat, pentru a ajunge sa isi indeplineasca visele si pentru a arata lumii intregi cat de buni sunt.

fotbalist

Patriciu Covrig

Am cerut opinia unui practicant al fotbalului, pe nume Patriciu Covrig, care joaca fotbal pentru o echipa din Liga a V-a din Romania.El ne-a spus ca totul are un inceput si, desi se afla la o echipa de amatory, este increzator ca va reusi sa ajunga un fotbalist profesionist, daca va munci foarte multe. Dupa cum spunea si un mare jucator italian de fotbal, Andreea Pirlo, «fotbalul este jucat cu capul. Picioarele sunt doar ustensilele pe care le folosesti».”

RĂZVAN GRACZIAŞ, BOGDAN ZSURZS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: