TEODORA SĂLĂGEAN & IULIA BOROŞ: Fenomenul Theo Rose

În acest material vom face cunoştinţă cu o cântăreaţă care este deja cunoscută sub numele de Jesse J de România. Theodora Diaconu – mai bine zis, Theo Rose – este o tânără în vârstă de 19 ani din judeţul Prahova, comuna Izvoarele, care studiază pedagogia muzicală la Universitatea Spiru Haret din Bucureşti. Perseverenţa şi frumuseţea de care a dat dovadă au ajutat-o pe Theo să devină un fenomen care a captat urechile multor iubitori de muzică.

image001

Theodora Diaconu

Vârsta de 4 ani a fost perioada în care Theo începea să fredoneze fel şi fel de cântecele, alături de familia ei, care a avut grijă să îi formeze „o bază culturală zdravănă”, toţi membrii având veleităţi artistice, după cum spune aceasta.

Am rugat-o pe Theo să ne povestească puţin despre mesajul din noul ei single, Aprinde luna, foarte apreciat în rândul ascultătorilor: „Este vorba despre o iubire mare, însă una cumva greu de îndeplinit, o distanţă între el şi ea, care nu e doar fizică”.

Cum o reuşită nu vine de pe o zi pe alta, fără muncă, tot aşa şi în formarea artistei a intervenit o întreagă echipă, care o ajută să se pregătească pentru fiecare reprezentaţie în parte – „manageri, PR, când e cazul, chiar şi coregraf şi oameni care se ocupă de aspectul meu fizic”.

Dacă tot a fost vorba de mesajul pieselor ei, am dorit să aflăm cine se ascunde în spatele acestor versuri: „Nu le compun singură, de regulă iau o piesă deja făcută şi mi-o asum, intervenind cu ajustările necesare atât la versuri, cât şi în ceea ce priveşte liniile melodice, în aşa fel încât să mă reprezinte”.

Pe lângă vocea minunată, Theo ar fi dispusă să înceapă o carieră şi în modeling, dacă s-ar ivi vreo ocazie, dar mărturiseşte că „deocamdată nu frumuseţea exterioară este ceea ce vreau sa promovez în primul rând, ci aş prefera să mă afirm prin prisma calităţilor artistice”.

Până atunci, shooting-urile oferite de diferiţi fotografi în promovarea frumuseţii sale sau a unor produse îi sunt suficiente.

Lista concursurilor la care a participat este una lungă, dar printre ele se numără Mamaia Copiilor, Mihaela Runceanu, Music For Kids şi multe altele.

Într-un final, Thedora ne mărturiseşte că cea mai mare dorinţă a ei este să se perfecţioneze în tot ceea ce face. Îşi doreşte să aibă show-uri impecabile şi foarte mari, pentru că, în opinia ei, „odată cu asta vine la pachet şi succesul”.

TEODORA SĂLĂGEAN, IULIA BOROŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: