ANDRADA NIŢU & ALEXANDRU LAZA: Intrare liberă la Cupa Crişul

Vineri, 28 ianuarie, a început Cupa Crişul la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu” și se va termina în data de 29 ianuarie.
CUPA CRISUL.JPG

In prima zi a acestui eveniment sportiv au avut loc trei meciuri, in următoarea ordine:  la ora 11:00 a inceput primul meci între Crișul Oradea și Crișul Masters, al doilea meci a fost între Politehnica Cluj și Vasas Budapesta , acesta începând la ora 12:00 , iar ultimul meci între Crișul Masters si Vasas Budapesta a început la ora 19:00.

Azi vor fi patru meciuri. Primul începe la ora 12, între Vasas Budapesta și AMEFA Arad, al doilea începe de al ora 17:00 între Politehnica Cluj și Crișul Masters, meciul dintre Vasas Budapesta și Crișul Oradea va începe de la ora 18:00, iar cel dintre Sportul Stud Corona BV  și AMEFA Arad va începe la ora 19:00.

In ultima zi a evenimentului Cupa Crisul de la ora 10:00 va avea loc meciul dintre Vasas Budapesta și Sportul Stud Corona BV, între Crișul Masters și AMEFA Arad de la ora 11:00, iar meciul dintre Crișul Oradea și Politehnica Cluj va începe de la ora 12:00.

Intrarea la acest eveniment sportiv de la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” este liberă.

ANDRADA NIŢU, ALEXANDRU LAZA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: